Γιώργος Πετρακίδης: Αναβαθμίζεται από τη Microsoft

In Business  29/08/2017 10:49
Γιώργος Πετρακίδης: Αναβαθμίζεται από τη Microsoft

Γιώργος Πετρακίδης: Αναβαθμίζεται από τη Microsoft

In Business  29/08/2017 10:49
Νέα αναβαθμισμένα καθήκοντα στη Microsoft αναλαμβάνει ο Γενικός Διευθυντής της Microsoft Κύπρου, Γιώργος Πετρακίδης. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, ο κ. Πετρακίδης αναλαμβάνει το ρόλο του Industry Solutions Director για την περιοχή Multi Country Europe που αποτελείται από 12 χώρες (Σλοβενία, Αλβανία, Κροατία, Βοσνία, Σερβία, Μοντενέγκρο, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Βουλγαρία, Ουκρανία και Γεωργία).
 
Ο Γιώργος Πετρακίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Κύπρου τον Ιούλιο του 2003 ως Διευθυντής μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνεργατών για την Κύπρο και τη Μάλτα. Τα τελευταία 14 χρόνια κατείχε πολυάριθμους ηγετικούς ρόλους στη Microsoft, όπως: Small & Medium Solution and Partners Manager, Consumer Channels Group Manager και Enterprise Partner Group Manager, καλύπτοντας διάφορες χώρες τόσο στη Μέση Ανατολή και Αφρική όσο και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Πετρακίδης οδήγησε με επιτυχία την Microsoft Κύπρου και Μάλτας ως Γενικός Διευθυντής. 
 
Ο Γιώργος Πετρακίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το New York Institute of Technology (NYIT), πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του St. Francis και Δίπλωμα Πελατειακών Σχέσεων από Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (ΝYU).
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας