Τζέιμι Ντάιμον: Θα πάρει bonus παρά την κρίση

INBusinessNews  18/07/2014 11:33
Τζέιμι Ντάιμον: Θα πάρει bonus παρά την κρίση

Τζέιμι Ντάιμον: Θα πάρει bonus παρά την κρίση

INBusinessNews  18/07/2014 11:33

Η JP Morgan Chase ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει στον διευθύνοντα σύμβουλο της Τζέιμι Ντάιμον να λάβει περίπου 37 εκατ. δολάρια σε δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

H JP Morgan είχε δώσει στον Ντάιμον 2 εκατομμύρια δικαιώματα υπεραξίας (stock-appreciation rights) τον Ιανουάριο του 2008, λέγοντας ότι θα είναι διαθέσιμα σε πέντε έτη, εάν το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας εξακολουθήσει να το κρίνει σκόπιμο.Κατά την συνεδρίαση του Ιουλίου 2014 το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος αποφάσισε να μην αναβάλει περαιτέρω την κατοχύρωση αυτών των δικαιωμάτων προαίρεσης.

Σύμφωνα με το Bloomberg εκπρόσωπος της JP Morgan αποσαφήνισε πως ο Τζέιμι Ντάιμον δεν προτίθενται να ασκήσει τα δικαιώματα  υπεραξίας την παρούσα περίοδο.

Στις αρχές του μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan ανακοίνωσε πως οι γιατροί του διέγνωσαν ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα και θα χρειασθεί θεραπεία. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η ασθένειά του είναι ιάσιμη, καρκίνος εντοπίστηκε σε πρώιμο στάδιο, και θα υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία και χημειοθεραπεία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου οκτώ εβδομάδες (έως τα τέλη Αυγούστου).

ΠΗΓΗ: in.gr

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας