Covve: Αξιοποιήστε το δίκτυο επαφών σας

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, ένας Κύπριος επιχειρηματίας, μαζί με το συνέταιρό του, Αλέξανδρο Πρωτογερέλλη, ίδρυσαν την Covve, και ανέπτυξαν μία καινοτόμο ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει το επαγγελματικό αρχείο επαφών, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το ανεπίσημο δίκτυο επαφών τους. 

Μέσα από ένα ιδιαίτερα έξυπνο και εύχρηστο interface για απεικόνιση του δικτύου επαφών, η Covve επιτρέπει στον επαγγελματία να κατανοήσει καλύτερα την εμβέλεια και τη δύναμη του προσωπικού του δικτύου επαφών και έπειτα του δίνεται η δυνατότητα ανώνυμης προβολής των επαφών των συναδέλφων του. Και επειδή κανενός το αρχείο επαφών δεν είναι τέλειο, τα καινοτόμα εργαλεία της Covve βοηθούν στο να είναι πάντοτε πλήρως συμπληρωμένο και όσο το δυνατό πιο ενημερωμένο. Αναγνωρίζοντας ότι το προσωπικό αρχείο επαφών είναι κάτι πολύ ιδιωτικό, η Covve σχεδιάστηκε έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των δεδομένων.

Η Covve αποτελείται από μία ομάδα ατόμων με υψηλά προσόντα, που έχουν ευρεία εμπειρία από διάφορες χώρες και τομείς, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για στρατηγική και τεχνολογία, τεχνολογικής παραγωγής, σχεδιασμού User Interface (UI) και User Experience (UX), διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες και έχει δοκιμαστεί κατά το σχεδιασμό από προσωπικό μεγάλων εταιρειών. Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη δοκιμαστική έκδοση σε δικηγορικό γραφείο, η εφαρμογή Covve θα είναι διαθέσιμη στην αγορά αυτό το μήνα. 

Η Covve έχει λάβει στήριξη και κονδύλια από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, που τώρα παρέχονται μέσα στο πλαίσιο του Startup Europe, του σχεδίου δράσης της Ψηφιακής Ατζέντας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που στηρίζεται από την Αντιπρόεδρο Neelie Kroes. Η ομάδα κατάφερε επίσης να εξασφαλίσει επενδύσεις από τη DataElite, έναν οργανισμό χρηματοδότησης αρχικού κεφαλαίου, που στηρίζεται από μεγάλους επενδυτές του Silicon Valley και κορυφαίους συμβούλους τεχνολογίας, αλλά και από άλλους ιδιώτες επενδυτές με σχετική εμπειρία και δυνατό επαγγελματικό δίκτυο. 

Παράλληλα, ο Γιάννης και ακόμη ένας Κύπριος επιχειρηματίας και επενδυτής, ο Θεόδωρος Μίτλετον ίδρυσαν την Invelopment Partners, μία κυπριακή εταιρεία μέσω της οποίας συνεργάζονται και επενδύουν σε νέους, ταλαντούχους ανθρώπους βοηθώντας τους να στήσουν επιχειρήσεις. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.invelopmentpartners.com.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Covve επισκεφθείτε: www.covve.com | www.facebook.com/covve | @covveapp

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν