Θεοδωρίδης: CEO στην usbbank

INBusinessNews  25/06/2014 10:03
Θεοδωρίδης: CEO στην usbbank

Θεοδωρίδης: CEO στην usbbank

INBusinessNews  25/06/2014 10:03

Το τίτλο του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή, θα φέρει απ’ εδώ και πέραν ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της USB Bank, Αντρέας Θεοδωρίδης.

Το διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας, ουσιαστικά αποφάσισε την αναβάθμιση του κ. Θεοδωρίδη σε Διευθύνων σύμβουλος, με αλλαγή του τίτλου σε Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή.

Ο Ανδρέας Θεοδωρίδης, γεννήθηκε το 1970. Είναι κάτοχος πτυχίου BA in Economics με εξειδίκευση σε Accounting and Finance του Πανεπιστημίου του Manchester, Hνωμένου Βασιλείου. Είναι Εγκεκριμένος Λογιστής - μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales, του Αssociation of Certified Public Accountants of Cyprus και του Association of Internal Auditors Cyprus.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του τo 1992 από τον ελεγκτικό οίκο Arthur Andersen Μάντσεστερ. Στη συνέχεια εργάστηκε στη Lombard Natwest Bank Ltd. Εργοδοτήθηκε στην USB BANK PLC τo 1998 στην οποία κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Το 2009 διορίστηκε ως Ανώτερος Οικονομικός Διευθυντής και από 1 Ιουλίου 2010 κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας.

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας