Δράκου-Χριστοδούλου: Νέο μέλος στο ΔΣ Laiki Capital

INBusinessNews  12/05/2014 09:51
Δράκου-Χριστοδούλου: Νέο μέλος στο ΔΣ Laiki Capital

Δράκου-Χριστοδούλου: Νέο μέλος στο ΔΣ Laiki Capital

INBusinessNews  12/05/2014 09:51

Τη Μηλίτσα Δράκου Χριστοδούλου εξέλεξε ως νέο μέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Laiki Capital.

To νέο μέλοςτου ΔΣ τα εταιρείας σπούδασε B.Sc. Οικονομικά στο London School of Economics and Political Science (L.S.E) του University of London. Μετέπειτα απέκτησε τον τίτλο του MBA από το Anderson Graduate School of Management του University of California at Los Angeles (UCLA), με πλήρη υποτροφία από το Cyprus-American Scholarship Programme (CASP).

Το 1987 εργοδοτήθηκε στην πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble Co. (P&G) ως Brand Manager στο εξωτερικό, ενώ από το 1989 μέχρι το 2013 εργαζόταν στην Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως Λτδ (cdbbank), αρχικά ως χρηματοοικονομικός αναλυτής και μετέπειτα ως Διευθυντής Χαρτοφυλακίου στο Τμήμα Τραπεζικών Εργασιών.

Από το 2008 μέχρι και την εθελούσια αποχώρησή της από την τράπεζα τον Ιούλιο του 2013 κατείχε την θέση του Ανώτερου Διευθυντή και ηγείτο της Διεύθυνσης Τραπεζικών Εργασιών Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Διαθέτει πέραν των 25 χρόνων πολύπλευρης εμπειρίας σε τραπεζικά θέματα. Τώρα ασκεί το επάγγελμα του Συμβούλου Επιχειρήσεων σε χρηματοοικονομικά θέματα. Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του Institute of Financial Services (IFS) Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας