Σε νέα γραμμή πλεύσης ο κυπριακός τουρισμός

InBusinessNews  24/11/2022 10:41
Σε νέα γραμμή πλεύσης ο κυπριακός τουρισμός

Σε νέα γραμμή πλεύσης ο κυπριακός τουρισμός

InBusinessNews  24/11/2022 10:41

Πολλαπλά και βαρυσήμαντα ήταν τα μηνύματα που στάληκαν κατά το πρόσφατο 44ο συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου.

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει μέσα από τα όσα ακούστηκαν από τους πλέον αρμόδιους φορείς, είναι πως σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά όπως εξελίχθηκε το 2022, η οποία μάλιστα ήρθε να προστεθεί στις εξίσου δύσκολες και ίσως δυσκολότερες που προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας, η Κύπρος με τις σωστές κινήσεις κατάφερε να κρατήσει ζωντανό ένα ζωτικής σημασίας πυλώνα της οικονομίας της και να θέσει μέσα από τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής της στέρεα θεμέλια για την επόμενη μέρα.

Με τον αρμόδιο υφυπουργό Σάββα Περδίο να εκτιμά πως η φετινή χρονιά θα αποτελέσει τη νέα κανονικότητα των επόμενων ετών, η Κύπρος επικεντρώνει για τα χρόνια που έρχονται τις προσπάθειές της στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης με παράλληλο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής της περιόδου.

Ένα διπλό στοίχημα, που μένει να διαφανεί και πάλι στην πράξη κατά πόσο μπορεί να το κερδίσει. Με τις περί τούτου ενδείξεις να είναι, πάντως, ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές.  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας