Αεροπορικές σε συνεχείς… αναταράξεις

InBusinessNews  08/09/2022 15:23
Αεροπορικές σε συνεχείς… αναταράξεις

Αεροπορικές σε συνεχείς… αναταράξεις

InBusinessNews  08/09/2022 15:23

Σε συνθήκες συνεχών…κενών αέρος και παρατεταμένων αναταράξεων καλούνται να δραστηριοποιηθούν για εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οι αεροπορικές εταιρείες.

Πρώτα η πανδημία, μετά η εκτόξευση των τιμών των καυσίμων και η έλλειψη προσωπικού, δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μην λέει να τους δοθεί η ευκαιρία να... πετάξουν σε «τροχιά» ομαλότητας.  

Σε διεθνές επίπεδο ακούμε, διαβάζουμε και βλέπουμε σχεδόν καθημερινά τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν διάφορες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες με μεγάλες δυσκολίες καταφέρνουν να υλοποιούν το πτητικό τους πρόγραμμα, ενώ άλλες είτε αναγκάζονται να το κουτσουρέψουν είτε ακόμη και να καθηλωθούν προσωρινά ή διά παντός στο έδαφος.

Ας ελπίσουμε ότι οι αεροπορικές που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και να εξέλθουν κατά το δυνατό αλώβητες από την….καταιγίδα, αφού σε διαφορετική περίπτωση το πρόβλημα της συνδεσιμότητας που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει η χώρα μας θα γίνει ακόμη εντονότερο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία του νησιού μας! 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας