Έτσι γιόρτασε στην Κύπρο τα γενέθλιά του ο Gilad Shabtai

InBusinessNews  09/08/2022 13:05
Έτσι γιόρτασε στην Κύπρο τα γενέθλιά του ο Gilad Shabtai

Έτσι γιόρτασε στην Κύπρο τα γενέθλιά του ο Gilad Shabtai

InBusinessNews  09/08/2022 13:05

Στην Κύπρο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του χθες το βράδυ ο Gilad Shabtai, και πιο συγκεκριμένα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Μαζί του γιόρτασαν εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους οικογένεια, στελέχη της Emerland Real Estate, προσωπικό και στενοί συνεργάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο ισραηλινός μεγιστάνας ιδιαίτερα συγκινημένος ανέφερε ότι θεωρεί πολύ σημαδιακό το γεγονός ότι φέτος γιόρτασε τα γενέθλια του στην αγαπημένη του Κύπρο και ευχήθηκε του χρόνου να τα γιορτάσει και πάλι στη Λεμεσό με πολύ περισσότερους φίλους και πολύ περισσότερα έργα, με βάση το όραμα της Emerland και το προσωπικό στοίχημα της επιτυχίας.

*Η «Emerland Real Estate by Gilad Shabtai» είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ανάπτυξης γης. Το μακροχρόνιο όραμα της είναι να αναπτύξει εμβληματικά έργα, δίνοντας προτεραιότητα στην αρχιτεκτονική και στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων.

Η εταιρεία εδρεύει στην Κύπρο και πρωτοπορεί μέσα από επιλεγμένες επενδυτικές κινήσεις σε προνομιακές τοποθεσίες, ενισχύοντας το πολυπόθητο χαρτοφυλάκιο της.

Ο Gilad Shabtai είναι ευρύτερα γνωστός για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Viber, η οποία πωλήθηκε το 2014 έναντι του ποσού των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διατηρεί επιτυχημένες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, όπως τον τομέα ακινήτων και της τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 15 χώρες και έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο, αφού ξεκίνησε τις επενδύσεις του πριν από 25 χρόνια.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας