Ο Spiderman … «άπλωσε ιστούς» στο The Icon

Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από τα  γυρίσματα κάποιας νέας χολιγουντιανής ταινίας του Spiderman. Αντίθετα τραβήχτηκε σε ένα από τα υψηλότερα κτήρια της Κύπρου, το The Icon στη Λεμεσό, το οποίο ο… δημοφιλής υπερήρωας επισκέφθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, άπλωσε τους ιστούς του και καθάρισε …τα τζάμια!

Ο Spiderman της φωτογραφίας είναι ένας εργαζόμενος σε ουρανοξύστες, ο οποίος συνδυάζει το επάγγελμά του ως καθαριστής, με την αγάπη του για τη δράση και τον γνωστό super ήρωα. Έχει, μάλιστα, εργαστεί, σε ψηλά κτήρια του εξωτερικού, όπως η Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι

Η άφιξή του στο The Icon, στις αρχές της περασμένης βδομάδας, σκόρπισε πολλά χαμόγελα και τράβηξε τα βλέμματα περαστικών και ενοίκων, που για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο ως προς την πραγματική ταυτότητα του αγαπημένου ήρωα.
 

O Spiderman ποζάρει ενθουσιασμένος στο φακό, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο που προσφέρει το The Icon.

 

 

 

Και επειδή τέτοια θέα δεν την αποχωρίζεται κανείς εύκολα, ο δημοφιλής ήρωας θα επισκεφτεί ξανά τον 10ο όροφο του κτηρίου. Με τέτοιες θερμοκρασίες, δεν αποκλείεται να κάνει και μια βουτιά στην πισίνα υπερχείλισης,  και ίσως εκμεταλλευθεί την ευκαιρία για να χαλαρώσει στο Mediterranean resto-lounge La Caleta, απολαμβάνοντας ένα… custom made Spiderman cocktail!

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη