Το Ιmperio House απολαμβάνει καφέ Βean Βar

InBusinessNews  18/07/2022 12:19
Το Ιmperio House απολαμβάνει καφέ Βean Βar

Το Ιmperio House απολαμβάνει καφέ Βean Βar

InBusinessNews  18/07/2022 12:19

Γεύσεις και μυρωδιές καφέ με τη σφραγίδα του Bean Bar αναδύονται από το Imperio House. Οι εργαζόμενοι στο πρώτο Net Zero κτήριο στη Λεμεσό απολαμβάνουν εδώ και λίγο καιρό τα εκλεκτά χαρμάνια της νεοσύστατης αλυσίδας καφέ, μιας και το Bean Bar σερβίρει τον καφέ του εντός του κτηρίου.

Πρόκειται για μια επιπλέον παρεχόμενη υπηρεσία, η οποία ενισχύει περαιτέρω την ποιότητα των εργασιακών χώρων του Imperio House, ειδικά για τους εργαζόμενους που αγαπούν τον ποιοτικό καφέ.

beanbarmakariou2

Το Imperio Ηουse, στο οποίο στεγάζονται και τα γραφεία της Imperio, αποτελεί πρότυπο εργασιακών χώρων. Οι διαχειριστές του επιχειρούν συνεχώς να αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ανθρώπους που εργάζονται εντός του κτηρίου και η προσφορά ποιοτικού καφέ εντάσσεται σε αυτήν ακριβώς την προσπάθεια. Εξάλλου, ένας καλός καφές εν ώρα εργασίας, είναι ότι καλύτερο για ανασυγκρότηση δυνάμεων, ενδυνάμωση σχέσεων με συναδέλφους και κυρίως είναι συνδεδεμένος με τις μικρές στιγμές ανάπαυλας που είναι απαραίτητες στη δύσκολη καθημερινότητα του κάθε εργαζόμενου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας