Πετρίδης, Πηλείδου και Αγκαστινιώτης μπήκαν... «φυλακή»-Εικόνες

  24/11/2021 11:52
Πετρίδης, Πηλείδου και Αγκαστινιώτης μπήκαν... «φυλακή»-Εικόνες

Πετρίδης, Πηλείδου και Αγκαστινιώτης μπήκαν... «φυλακή»-Εικόνες

  24/11/2021 11:52

Επίσκεψη σε μία από τις πιο επιτυχημένες ξένες εταιρείες που έχουν έδρα στην Κύπρο, επισκέφτηκαν οι Υπουργοί Οικονομικών και Ενέργειας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ. Πρόκειται για μια εταιρεία που σίγουρα έχετε δει κάποιο βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για τη TheSoul Publishing. Είναι ένα παγκόσμιο στούντιο παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου με έδρα την Κύπρο, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους σε Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snap και Pinterest.

Το προϊόν της είναι βίντεο μικρής διάρκειας που αποκτούν μεγάλη δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και η TheSoul Publishing αξιοποιεί τις καταναλωτικές τάσεις, όπως η τεχνολογία 3D, stop motion,  fun live-action, ιδιόμορφα μουσικά βίντεο, εμπνευσμένες χειροτεχνίες και ζωηρά animation.

Κατά την επίσκεψη τους λοιπόν στα γραφεία της εταιρείας, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και η Υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου, βρέθηκαν στα στούντιο. Ένα από αυτά ήταν και με κάγκελα φυλακής. Κι όπως το παιχνίδι της μονόπολης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης μάλλον ήταν ο... επισκέπτης.

Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του Υπουργού Οικονομικών, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να δουν από κοντά πως δημιουργείται το περιεχόμενο, ενώ έπαιξαν και ποδοσφαιράκι.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας