Γιατί έρχεται Κύπρο η Murex;

InBusinessNews  17/02/2021 08:30
Γιατί έρχεται Κύπρο η Murex;

Γιατί έρχεται Κύπρο η Murex;

InBusinessNews  17/02/2021 08:30

Αρκετά έχουν διαδοθεί για την κάθοδο στην Κύπρου του γαλλικού κολοσσού που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη λογισμικών συστημάτων. Ο λόγος για την Murex η οποία, μετά από επικοινωνία που είχε το InBusinessNews μαζί της, μας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μεταφέρει τα περιφερειακά της γραφεία από την Βηρυτό στην Λευκωσία, καθώς τα γραφεία στο Λίβανο θεωρούνται στρατηγικής σημασίας. Αυτό που μας λέχθηκε είναι πως η Murex προτίθεται να ανοίξει δορυφορικό γραφείο στην Κύπρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μας λέχθηκε, αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρεία περί τα τέλη του καλοκαιριού ή Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Murex με έδρα το Παρίσι ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού για online συναλλαγές και χρηματαγορές. Η πολυεθνική εταιρεία απασχολεί σήμερα πέραν των 2.200 εργαζομένων παγκοσμίως, με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στο Παρίσι ενώ διαθέτει γραφεία σε 17 πόλεις ανά το παγκόσμιο όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Χονγκ Κονγκ, Βηρυτό, Σίδνεϊ και Σιγκαπούρη.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας