Zara Online Shop: Εκατοντάδες παραγγελίες σε 24 ώρες

Διαθέσιμο προς το κυπριακό κοινό είναι από τις 4 Νοεμβρίου το Online Shop των καταστημάτων Zara Κύπρου και μάλιστα, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, μέσα στο πρώτο 24ωρο δέχθηκε περισσότερες από 500 παραγγελίες. Όπως προκύπτει, υπήρξε αρκετή ανταπόκριση από τον κόσμο που επισκέπτεται ηλεκτρονικά το κατάστημα της αλυσίδας, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στην Κύπρο.
 
Ο Όμιλος SAYWEAR – Zara Κύπρου προχώρησε στην νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση στο κατάλληλο timing, αν λάβουμε υπόψη και τα δεδομένα της πανδημίας που δημιουργούν ένα φόβο στους καταναλωτές να σπεύσουν στα καταστήματα.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Zara Κύπρου αφορά αποκλειστικά τα είδη του brand Zara και όχι τα άλλα brands του Ομίλου (Massimo Dutti, Pull and Bear, Berska, Zara Home, Oysho). Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά όλα τα είδη της γνωστής αλυσίδας στις κατηγορίες γυναικεία, ανδρικά και παιδικά. Οι καταναλωτές  μπορούν να βρουν στο Online Shop όλα όσα πωλούνται και στα κανονικά καταστήματα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι περιοχές της ελεύθερης Κύπρου. Ο πελάτης μπορεί να κάνει την παραγγελία του και να παραλάβει το προϊόν που αγόρασε είτε από κάποιο κοντινό κατάστημα Zara της επιλογής του, είτε αξιοποιώντας υπηρεσία courier για παραλαβή στο σπίτι, με την αντίστοιχη χρέωση.   
 

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη