"New kid on the block" τα ακίνητα της Κύπρου για τους Νοτιοαφρικανούς

Οι εύποροι Νοτιοαφρικανοί στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς την κύπρο και την Πορτογαλία, σύμφωνα με την Pam Golding Properties, κορυφαία εταιρεία ακινήτων της Νότιας Αφτικής.

«Παρόλο που η Πορτογαλία παραμένει ένας εξαιρετικά περιζήτητος προορισμός για τους διεθνείς αγοραστές ακινήτων - συμπεριλαμβανομένων των νοτιοαφρικανών - τώρα το "new kid on the block" είναιη Κύπρος, η οποία προκαλεί ενδιαφέρον για την αγορά», δήλωσε ο managing director της Pam Golding International, Chris Immelman.

Όπως γράφει το Business Tech, πρωταρχικός στόχος των συγκεκριμένων αγοραστών είναι να αποκτήσουν κατοικία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις οικογένειές τους, επιτρέποντας έτσι στα ενήλικα παιδιά τους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εργασία το εξωτερικό, καθώς επίσης να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ευρώπη.

«Μέσω μίας επένδυσης ύψους €2 εκατ., μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη ευρωπαϊκή ιθαγένεια  σε μόλις 4-6 μήνες για εσάς και όλη την οικογένειά σας μέχρι την ηλικία των 28 ετών, έχοντας την ευκαιρία να αποεπενδυθεί μετά από τρία χρόνια με την πώληση της ιδιοκτησίας σας, με την προϋπόθεση να επανεπενδύσετε €500.000», τονίζει χαρακτηριστικά ο Immelman.

Αυτά τα ακίνητα έχουν μια καλή επενδυτική αξία, πρόσθεσε σχετικά.

Σημειώνεται ακόμα ότι για τους επενδυτές στην Κύπρο, ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η ιθαγένεια μπορεί να μεταβιβαστεί στις επόμενες γενιές, ενώ ένα κυπριακό διαβατήριο επιτρέπει επίσης ταξίδια χωρίς θεώρηση σε 159 χώρες, όπως ο Καναδάς, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δειτε Επισης

Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Σημαντική προσθήκη… Και επίσημα στο Δ.Σ. του Invest Cyprus ο Δημήτρης Σπαρσής
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη