Ταβέρνα στο «Ρόδον»

Πλάνα για δημιουργία ταβέρνας, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, κάνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου “Ρόδον” στον Αγρό. 
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, προγραμματίζεται η δημιουργία ταβέρνας, στην οποία θα σερβίρονται κυπριακά πιάτα στη γάστρα, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα αλαντικά, τα οποία έχουν παράδοση στον Αγρό.  Η ταβέρνα δεν θα ανοίξει στον ερχόμενο Ιούνιο, μαζί με το ξενοδοχείο, αλλά σε κατοπινό στάδιο. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Executive chef , Κώστα Μιχαηλίδη. Ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι και ο επαρχιακός Λεμεσού του Cyprus Chefs Association, διαθέτει 28ετή πείρα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της γαστρονομίας. 
 

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη