Πολλά και μεγάλα στοιχήματα για το Mall Αθηαινίτη

INBusinessNews  10/04/2015 11:16
Πολλά και μεγάλα στοιχήματα για το Mall Αθηαινίτη

Πολλά και μεγάλα στοιχήματα για το Mall Αθηαινίτη

INBusinessNews  10/04/2015 11:16

Σε ένα χρόνο υπολογίζεται τελικά πως θα ολοκληρωθεί το mall Αθηαινίτη ή πιο γνωστό με την επίσημη ονομασία που θα έχει ως Nicosia City Mall.

Την ίδια στιγμή όμως πολλά και μεγάλα είναι τα στοιχήματα που έχει το μεγαλεπήβολο project, αφού η περιοχή στην οποία κατασκευάζεται, το μέγεθός του αλλά η υπεραγορά Αθηαινίτη που θα λειτουργήσει στο εμπορικό κέντρο καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση το όλο εγχείρημα.

Θα καταφέρει το mall να μαζέψει αρκετό κόσμο και δφη εμπορική κίνηση προκειμένου να καταστεί βιώσιμο; Πόσο θα επηρεάσει το λιανικό εμπόριο της Λευκωσίας η λειτουργία ακόμη μίας υπεραγοράς Αθηαινίτη στην πρωτεύουσα αλλά και πόσο θα επηρεαστούν τοπικές αγορές όπως αυτές στις περιοχές Λακατάμειας, Κοκκινοτριμιθιάς και Παλιομετόχου; Ποιο εμπορικό κέντρο ή εμπορικός δρόμος θα επηρεαστεί περισσότερο από τη λειτουργία του mall;

Υπάρχουν κινήσεις στην αγορά οι οποίες απλώς προστίθενται στην ήδη διαμορφωμένη εικόνα, υπάρχουν όμως και κινήσεις που χαρακτηρίζονται –αγγλιστί- ως game changers. Για να δούμε ποιον ρόλο τελικώς θα διαδραματίσει το καινούριο εμπορικό κέντρο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας