Γιατί να φορτωθεί το βάρος των εκποιήσεων το ΔΗΚΟ;

Χρίστος Τσίγκης   24/07/2019 14:55
Γιατί να φορτωθεί το βάρος των εκποιήσεων το ΔΗΚΟ;

Γιατί να φορτωθεί το βάρος των εκποιήσεων το ΔΗΚΟ;

Χρίστος Τσίγκης   24/07/2019 14:55
Παρακολουθώ προς μεγάλη μου έκπληξη (που μου θυμίζει τις παλιές εποχές του 1999 του ΧΑΚ) ότι τις τελευταίες μέρες δεν έμεινε θεσμός για θεσμός (Επιχειρηματικοί Φορείς, θεσμοθετημένα (ή/και συμβουλευτικά) Συμβούλια, Σύνδεσμοι κτλ..., που δεν έχουν τοποθετηθεί εναντίον των προτάσεων νόμου του ΔΗΚΟ – Νικόλας Παπαδόπουλος και της ΕΔΕΚ – Μαρίνος Σιζόπουλος που πέρασαν δημοκρατικά από την πλειοψηφία της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 12/07/19.
 
Δεν είδα αυτούς τους «αντικειμενικούς» θεσμούς τόσο καιρό που οι Τράπεζες είχαν και έχουν τόση ασυδοσία, τόσες απαράδεκτες συμπεριφορές και νοοτροπίες, μη εφαρμόζοντας τον κώδικα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) για τις αναδιαρθρώσεις ή εξοφλήσεις των δανείων, χρεώνοντας τόκους υπερημερίας και υπερχρεώσεις να πουν κάτι στην παρουσία ή μη του αγαπητού μου ΥΠΟΙΚ κ. Χάρη Γεωργιάδη.
 
Κύριοι μην ανησυχείτε..., το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ πιστεύω δεν έχουν επιλογή... Θα στηρίξουν τη μεσαία τάξη, τον απλό κόσμο και οπωσδήποτε το κύρος και την αξιοπρέπεια της ιστορίας τους και των προτάσεων τους. Αρκετή ευκαιρία και στήριξη έδωσαν στις Τράπεζες, τώρα είναι η ώρα του απλού κόσμου!
 
Τα ΜΜΕ και τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οφείλουν να είναι αντικειμενικά, δίκαια και ίσα... και να μην πιέζουν έντεχνα ιδιαίτερα τους Βουλευτές του ΔΗΚΟ διότι είναι και ομόφωνοι και απόλυτοι.
 
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι διάφοροι σύμβουλοι και μη, εκθέτουν στον απλό κόσμο τον εξοχότατο και αγαπητό μου ΠτΔ κ. Νίκο Αναστασιάδη!
 
Χρίστος Τσίγκης
μέλος Δημοκρατικού Κόμματος (Στροβόλου)
(εκλελεγμένο μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΚΟ από το 2004 – 2018)
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας