Λαζαρής: Προσφέρει μπούκωμα και τσίλλημα

Λαζαρής: Προσφέρει μπούκωμα και τσίλλημα

Λαζαρής: Προσφέρει μπούκωμα και τσίλλημα

O Λαζαρής δηµιουργήθηκε µε στόχο να αναβιώσει την κυπριακή παράδοση µέσα από τις γεύσεις. «Προσφέρουµε µπούκωµα και τσίλληµα, όπως παλιά, που αν το καλοσκεφτείς είναι ότι και το σύγχρονο breakfast ή brunch», αναφέρει η Νίκη Ορφανίδου, ιδιοκτήτρια και managing director.

RELATED ARTICLESΗ επένδυση
Η αρχική µας επένδυση ανήλθε γύρω στις €200.000, καθώς µεγάλο ποσοστό της αφορούσε στην ανακαίνιση του κτιρίου, το οποίο συγκαταλέγεται στα διατηρητέα της Λάρνακας.

Η εξέλιξη
Τα τελευταία χρόνια η ιδέα του breakfast/brunch έχει γίνει πολύ δηµοφιλής στην Κύπρο για λόγους που θεωρούµε ότι ποικίλλουν. Από τη µια οφείλεται στην προτίµηση για µια πιο ισορροπηµένη διατροφή, από την άλλη είναι η στροφή σε νέους τρόπους ψυχαγωγίας, που πλέον δεν περιορίζονται στις βραδινές εξόδους. Προσωπικά πιστεύω ότι στο µέλλον θα δούµε µεγάλη εξέλιξη στο συγκεκριµένο είδος, κυρίως σε ποιότητα και καινοτοµία.

Οι εκτιµήσεις
Η δική µας καινοτοµία έγκειται αφενός στο ότι η βάση του concept µας είναι το κοµµάτι του bakery και αφετέρου στο ότι υιοθετήσαµε το κυπριακό παραδοσιακό στυλ. Γενικά, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσουµε να βλέπουµε περισσότερο fine dining, αλλά όχι µε την κλισέ έννοια των µεγάλων ακριβών εστιατορίων. Εκτιµώ, επίσης, ότι σύντοµα θα δούµε αυτή την τάση να εµφανίζεται σε καντίνες, food markets και µικρά µαγαζάκια. Είναι σίγουρα ένα concept που υπάρχει στο δικό µας µυαλό.
Πίσω στην αρχή της σελίδας