Business Double Play & Faxless Service: Οι λύσεις που απογειώνουν τις επιχειρήσεις

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των SME (Small and medium-sized enterprises) & SoHo (Small Office / Home Office) εταιρειών, ως Epic παρουσιάζουμε τις νέες μας λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες με τις τελευταίες τάσεις της επιχειρηματικής κοινότητας.  

Business Double Play – για γρήγορες ταχύτητες
Το Business Double Play, η νέα λύση της Epic ειδικά σχεδιασμένη για SME & SoHo εταιρείες, συνδυάζει τις γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου μαζί με νέες σύγχρονες συσκευές σε μία μόνο ενιαία τιμή. Η κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα μας, διαλέγοντας την ταχύτητα πρόσβασης στο ίντερνετ που εξυπηρετεί τις ανάγκες της, τον αριθμό των τηλεφωνικών αριθμών και των συσκευών που χρειάζεται ανάλογα με τον αριθμό των υπαλλήλων που απασχολεί. Παράλληλα, παρέχονται όλες οι ευκολίες ενός τηλεφωνικού κέντρου, όπως η ανάληψη κλήσης (pick up), αναμονή κλήσης, ορισμός ενός μοναδικού αριθμού για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, λειτουργία τηλεφωνητή και μουσική στην αναμονή κλήσης, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες και προγραμματισμένες. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα, μέσω του εκσυγχρονισμένου portal μας, να διαχειρίζεται το τηλεφωνικό της κέντρο απομακρυσμένα, γρήγορα και εύκολα. Παράλληλα, κάθε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά, καλώντας στο 131, από την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών. Το Business Double Play αποτελεί λοιπόν μια εξειδικευμένη λύση για τις SME & SoHo επιχειρήσεις, που δεν θέλουν να υστερούν σε τίποτα από μία μεγάλη επιχείρηση. Είτε η επιχείρηση έχει δύο υπαλλήλους είτε 10, μπορεί να χρησιμοποιεί υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και γρήγορης διασύνδεσης οικονομικά και ευέλικτα.

Faxless Service – Τέλος στις μηχανές fax
Μία ακόμα καινοτόμα υπηρεσία, η οποία προσφέρεται στους επιχειρηματικούς πελάτες της epic, είναι το Faxless Service. Τέλος πλέον στις μηχανές fax και στην κατανάλωση μελανιού και χαρτιού. Με τη Faxless υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα αποστολής fax μέσα από το σύγχρονο web portal της Epic, ενώ παράλληλα όλα τα εισερχόμενα fax προωθούνται σε διεύθυνση email που η εταιρεία καθορίζει, έτσι ώστε κανένα fax να μη χάνεται ακόμα και εκτός γραφείου. Η υπηρεσία παρέχει 20MB επιτρεπόμενο όγκο ανά fax, απεριόριστη αποθήκευση, πολιτική διατήρησης για τρία χρόνια, ενώ είναι συμβατή με τους κανονισμούς για το GDPR.

Περισσότερα data σε χαμηλότερη τιμή
Ταυτόχρονα, τα νέα επιχειρηματικά πλάνα κινητής της epic, που είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο, προσφέρουν περισσότερα δεδομένα διασύνδεσης, απεριόριστη ομιλία και SMS σε ανταγωνιστικές τιμές. Η πανδημία αύξησε δραματικά την ανάγκη για συνδεσιμότητα, οι βιντεοκλήσεις έγιναν καθημερινότητα, ενώ κάθε επαγγελματίας χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος και διαθέσιμος ανά πάσα ώρα. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα αλλά και την ανάγκη του mobile internet σε κάθε στιγμή της επιχειρηματικής ζωής, η Epic έφερε στην αγορά τα νέα πλάνα με πολύ περισσότερα data σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Epic 5G
Με το πρόσφατο λανσάρισμα του Epic 5G, η Epic προσφέρει στους συνδρομητές της απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που μπορεί να ξεπεράσουν και το 1Gbps, ταυτόχρονη σύνδεση πολύ περισσοτέρων συσκευών, που θα ενισχύσει την τεχνολογία internet of things και πολλές πρακτικές εφαρμογές που θα διαφοροποιήσουν ριζικά το πώς κάνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Με το Epic 5G, επωφελούνται όλοι: απλοί καταναλωτές, επιχειρήσεις και όλοι οι παραγωγικοί τομείς της οικονομίας, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ελευθερία και αξιοπιστία, ταχύτερες λήψεις δεδομένων, ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και στους πιο πολυσύχναστους χώρους. Το αξιόπιστο δίκτυο κινητής της Epic, το οποίο κατέκτησε τέσσερις συνεχόμενες βραβεύσεις μέσα σε ένα χρόνο από τους δύο ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων umlaut και Οokla, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση.

 

 

* Από τη Ρεγγίνα Κοζεντίνου, B2B & ICT Product Specialist - Epic

Δειτε Επισης

Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης