In Business 2022 Forecasting: Οι προβλέψεις των πρωταγωνιστών

Το 2021, σε συνέχεια του 2020, αποτέλεσε αναμφίβολα μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, αφού η πανδημία του κορωνοϊού εξακολούθησε και εξακολουθεί να αφήνει έντονα τα σημάδια της στο οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας, επιβαρύνοντας κατά τρόπο ιδιαιτέρως επώδυνο το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Λίγο πριν από την έλευση του 2022, ελπίδα όλων είναι όπως η νέα χρονιά σηματοδοτήσει την απαρχή για επαναφορά της οικονομίας στις ράγες της σταθερότητας, και μέσα από την οριστική έξοδο από την κρίση να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ανάκαμψη και επιστροφή στην ανάπτυξη.

Με στόχο τη δημιουργία ενός βαρόμετρου των τάσεων και της πορείας του κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας κατά το πρώτο έτος που όλοι προσδοκούν πως θα είναι απαλλαγμένο από τα περισσότερα βαρίδια της πανδημίας, το InBusinessNews εγκαινιάζει από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το ειδικό διαδικτυακό ένθετο «In Business 2022 Forecasting-Towards Sustainable Growth».

Σκοπός του ενθέτου είναι να δώσει τον λόγο στους ίδιους τους επιχειρηματίες, οι εταιρείες των οποίων πρωταγωνιστούν, παρουσιάζοντας τις απόψεις και τις προβλέψεις τους για το 2022.  

Οι συνεντευξιαζόμενοι καταθέτουν τις εκτιμήσεις τους για την πορεία που αναμένουν να διαγράψει η κυπριακή οικονομία το 2022, καθώς και τις προβλέψεις τους για τον τομέα στον οποίο οι ίδιοι δραστηριοποιούνται, σκιαγραφώντας τις τάσεις, τις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα πρέπει να αναμένονται και όπου θα πρέπει να δοθεί έμφαση το νέο χρόνο. Καλούνται επίσης να παραθέσουν τα πλάνα και τους στόχους του δικού τους ομίλου.

Πρεμιέρα για το νέο διαδικτυακό ένθετο του InBusinessNews, αυτή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Δειτε Επισης

Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης
Αυξάνεται στα €250 το πασχαλινό επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θετικά τα αποτελέσματα ελέγχου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή σε περίπτερα