Apple: Παρουσίασε τα νέα προϊόντα της

Τα νέα της προϊόντα παρουσίασε η Apple, μία παρουσιάση την οποία την είχε τυλίξει πέπλο μυστηρίου, αναφορικά με την παρουσιάση του iPhone 12.

Στα νέα μοντέλα δύο συσκευών της επικεντρώθηκε η Apple στη σημερινή παρουσίαση: Το Apple Watch και το iPad. Παρακάμπτοντας το iPhone 12 (πιθανώς θα ανακοινώσουν την ημερομηνία παρουσίασής του στο τέλος της εκδήλωσης) οι άνθρωποι της Apple αποκάλυψαν το Apple Watch 6.

Προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες λόγω κορωνοϊού, το νέο Apple Watch έχει διευρυμένες λειτουργίες ελέγχου της υγείας αυτού που το φορά στο χέρι του. Πραγματοποιεί μέτρηση της οξυγόνωσης του αίματος μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει ειδικό ανιχνευτή για το πόσο συχνά ο χρήστης πλένει τα χέρια του.

Το λανσάρισμα του Apple Watch 6 άρχισε με τις διηγήσεις πραγματικών ανθρώπων, οι οποίοι περιέγραψαν το πώς, χάρη στις λειτουργίες ελέγχου ζωτικών δεδομένων στον οργανισμό τους, όπως πχ η αυξημένη αρτηριακή πίεση, τους προειδοποίησε εγκαίρως. Και έτσι, στην ουσία, το πώς το Apple Watch τους έσωσε τη ζωή.

Η τιμή του νέου Apple Watch 6, του πιο προηγμένου που παρήγαγε ποτέ η Apple, είναι στα 399 δολάρια. Υπάρχει όμως και ένα πιο οικονομικό – αλλά όχι με τις ίδιες δυνατότητες- το Apple Watch SE, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 279 δολαρίων.

Μαζί με το Apple Watch 6, η Apple παρουσίασε το Fitness+, μια πολυσύνθετη συνδρομητική υπηρεσία. Χάρη σε αυτήν – και ίσως λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης εξαιτίας της πανδημίας – ο χρήστης της πλατφόρμας Fitness+ μπορεί να δημιουργεί ένα εικονικό γυμναστήριο οπουδήποτε βρίσκεται. Σε πρώτη φάση η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Τα υψηλότερα από τα τέλη του 2021 τα κέρδη της Goldman Sachs
Η BP μείωσε 10% τους εργαζόμενους στον τομέα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Αξιοποίηση ρωσικών «παγωμένων» κεφαλαίων συζητούν ΔΝΤ - Παγκόσμια Τράπεζα
Παγκόσμια Τράπεζα: Αυξάνεται το χάσμα πλουσίων και φτωχών χωρών
Οι εισοδηματικές ανισότητες αυξάνονται στις χώρες που δανείζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Πετρέλαιο: Σε πτώση οι τιμές παρά την απειλή πολέμου
Πού θα κριθεί η αντίδραση των αγορών στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Lufthansa: Αναστέλλει τις πτήσεις προς Αμάν, Βηρυτό, Ερμπίλ και Τελ Αβίβ
Ανάλυση Rosenberg Research: Ο χρυσός μπορεί να φτάσει στα $3.000-Η κινητήριος δύναμη
JPMorgan Chase: Αυξημένα κέρδη, προειδοποιεί για επίμονο πληθωρισμό