anner-cyta-vodafone

Μόνο 452 εκατ. ευρώ στοίχισε η ανακαίνιση του Μπάκιγχαμ

InBusinessNews  19/02/2020 10:07
Μόνο 452 εκατ. ευρώ στοίχισε η ανακαίνιση του Μπάκιγχαμ

Μόνο 452 εκατ. ευρώ στοίχισε η ανακαίνιση του Μπάκιγχαμ

InBusinessNews  19/02/2020 10:07

Το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένειας στο Instagram και παρουσιάζει τις εργασίες ανακαίνισης του Yellow Drawing Room. Στόχος της ανακαίνισης στη συγκεκριμένη αίθουσα του Μπάκιγχαμ είναι να αφαιρεθεί προσεκτικά, να συντηρηθεί και να επανατοποθετηθεί μια εύθραυστη, σπάνια και ιστορική ταπετσαρία του 19ου αιώνα. Η περίπλοκη διαδικασία απαιτεί χρόνο και επιδεξιότητα.

RELATED ARTICLES



Οι εργασίες στο παλάτι γίνονται βάσει ενός προγράμματος ζωτικής σημασίας ώστε να μετριαστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και πλημμύρας και να διασφαλιστεί ότι οι παλιές καλωδιώσεις θα ευθυγραμμιστούν με τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας.

Οι εργασίες γίνονται επίσης προκειμένου το Μπάκιγχαμ να είναι καλύτερο προσβάσιμο για τους επισκέπτες, αλλά και ενεργειακά πιο αποδοτικό. Σύμφωνα με τους Times, στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η ανακαίνιση ήταν απαραίτητες, με το κόστος να υπολογίζεται σε περισσότερα από 452 εκατ. ευρώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🟡 Watch as historic nineteenth-century wallpaper from the Yellow Drawing Room is carefully taken away for conservation. Not only will this work restore the rare, fragile wallpaper, but it will simultaneously protect it from incurring damage from nearby construction work as part of the Reservicing programme. Once the works are complete, the restored wallpaper will return to its home in the Yellow Drawing Room. The Reservicing programme is vital in order to mitigate the risk of fire and flood and will ensure that old wiring is brought in line with current health and safety standards. The refurbishment will also improve visitor access and make the Palace more energy efficient. Designed by Edward Blore in the 1840s, the East Wing of Buckingham Palace was built for Queen Victoria to provide more entertaining and living space for her expanding family. Blore’s design included the famous central balcony on the front façade of the Palace, which was incorporated at Prince Albert’s suggestion. Since then it has been used on many national occasions, including annually at Trooping the Colour.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on


ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας