Powered by

Βοeing: Καθηλωμένα τουλάχιστον έως τα τέλη 2019 τα 737 ΜΑΧ

Καθηλωμένα τουλάχιστον έως τα τέλη του έτους θα συνεχίσουν να παραμένουν τα 737 ΜΑΧ της Boeing, καθώς ακόμη δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις στα ερωτηματικά για το τι προκάλεσε τα δύο μοιραία αεροπορικά δυστυχήματα που είχαν συμβεί πέρυσι.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας(FAA) των ΗΠΑ, Στιβ Ντίκσον, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η FAA δεν πρόκειται φέτος να δώσει την άδεια για επιστροφή των Boeing 737 MAX στους αιθέρες. Υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν προτού επιτραπεί στα αεροσκάφη να πετάξουν ξανά, δήλωσε ο κ. Ντίκσον σε συνέντευξή του στο CNBC και εν όψει της κατάθεσής του στην Επιτροπή Μεταφορών και Υποδομών της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης, διατηρώντας την ανωνυμία τους, ανέφεραν στο Reuters ότι η FAA δεν πρόκειται πριν από τον Ιανουάριο να δώσει το «πράσινο φως» για τα ΜΑΧ 737, επικαλούμενη ότι απομένει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει. Ορισμένοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι ο κ. Ντίκσον της FAA θα επιτρέψει στα συγκεκριμένα αεροσκάφη να επιστρέψουν στους αιθέρες ακόμη και μετά τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δειτε Επισης

Η Ε.Ε. παρατείνει τα οικονομικά περιοριστικά μέτρα κατά της Ρωσίας για άλλους έξι μήνες
Σε χαμηλό τετραετίας το δολάριο-Αυξάνεται η αισιοδοξία για εμπορικές συμφωνίες και μειώσεις επιτοκίων
Ιταλία: Αμετάβλητος ο πληθωρισμός κάτω από τον στόχο του 2% της ΕΚΤ
Γερμανία: Χαμηλότερη των εκτιμήσεων η αύξηση στις λιανικές πωλήσεις τον Μάιο
Άλμα για την βρετανική οικονομία το πρώτο τρίμηνο πριν τους δασμούς Τραμπ
Νέα άνοδος για τον χρυσό με το βλέμμα στα εμπορικά deals και το φορολογικό νομοσχέδιο Τραμπ
Καναδάς: Ακυρώνει φόρο σε τεχνολογικούς κολοσσούς ενόψει συμφωνίας με τις ΗΠΑ για το εμπόριο
Βρέθηκε αγοραστής για την TikTok στις ΗΠΑ-Αναμένεται έγκριση από Κίνα
Πώς οι αβεβαιότητες του εμπορικού πολέμου δυσκολεύουν την προσπάθεια της ΕΚΤ
Αδειάζει η κλεψύδρα για εμπορική συμφωνία Ε.Ε. με ΗΠΑ-Εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία Ντόναλντ Τραμπ