Σοκολάτα- ρουμπίνι, χρώματος ροζ

Μια ανακάλυψη από έναν Ελβετό κατασκευαστή σοκολάτας επεκτείνει τις αποχρώσεις της σοκολατοβιομηχανίας πέρα από το μαύρο, το καφέ και το λευκό.

Η Barry Callebaut AG, ο μεγαλύτερος επεξεργαστής κακάο στον κόσμο, παρουσίασε το πρώτο (από τότε που η Nestle SA ξεκίνησε να κατασκευάζει μπάρες από λευκή σοκολάτα πριν από περισσότερα από 80 χρόνια) νέο φυσικό χρώμα για σοκολάτα. Καθώς η νέα σοκολάτα έχει ροζ χρώμα και φρουτώδη γεύση, η εταιρεία που εδρεύει στη Ζυρίχη προτιμά να την αναφέρει ως "σοκολάτα- ρουμπίνι".

Το νέο προϊόν μπορεί να συμβάλει στην τόνωση των πωλήσεων, με την παγκόσμια αγορά σοκολάτας, να ελπίζει ότι έχει φτάσει στο κατώτατο σημείο. Καθώς η Hershey κόβει το 15% του προσωπικού της και η Nestle προσπαθεί να πουλήσει το αμερικανικό κομμάτι της στην παραγωγή σοκολάτας, η σοκολάτα- ρουμπίνι αυξάνει την πιθανότητα η προχεσής μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να ξημερώσει με ράφια καταστημάτων γεμάτα από καρδιές ροζ σοκολάτας.

Η καινοτομία, βασισμένη σε ένα ειδικό είδος κακάο, έρχεται μετά από περίπου μια δεκαετία ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Chief Executive Officer Antoine de Saint-Affrique. Η σοκολάτα, που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη, έχει μια φυσική γεύση φρούτων που είναι ξινή και γλυκιά, σύμφωνα με την εταιρεία που εδρεύει στη Ζυρίχη, η οποία εργάζεται στο παρασκήνιο για να παράγει σοκολάτα που πωλείται από όλους τους μεγάλους παραγωγούς, όπως οι Hershey Co. και Cadbury.
 
ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών στον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»
Ζάο Λέτζι(Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο): Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η Κίνα
Λονδίνο: Φθηνότερη αλλά δυσκολότερη η αγορά πρώτης κατοικίας από την ενοικίαση
Στο 5,5% αντί στο 4,9% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα της Γαλλίας το 2023
Έρευνα κατά Apple, Meta, Alphabet για μη συμμόρφωση κινεί η Κομισιόν
Καλεί την Κίνα σε ολοκληρωμένη δέσμη μεταρρυθμίσεων υπέρ της αγοράς η επικεφαλής του ΔΝΤ
ΗΠΑ: Απέτρεψε αναστολή της λειτουργίας τμημάτων της Κυβέρνησης το Κογκρέσο
Scope: Επιβεβαίωσε το Α- της Ισπανίας, αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές
Διαφωνίες στην Ε.Ε. για έκδοση ομολόγων από δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Αμετάβλητα τα επιτόκια από Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας εν μέσω επίμονου πληθωρισμού