Αποτελέσματα της πρότασης εξαγοράς με μετρητά της Titan Global Finance Plc

Η Titan Global Finance Plc (ο “Προσφέρων”), θυγατρική της Titan Cement International S.A. (η "Εταιρία"), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πρότασης, η οποία ανακοινώθηκε στις 29 Ιουνίου 2020, προς τους κατόχους των ανεξόφλητων εγγυημένων ομολογιών της με επιτόκιο 3,5% και λήξη το 2021 (οι “Ομολογίες”), προκειμένου να προσφέρουν τις  Ομολογίες τους προς εξαγορά από τον Προσφέροντα έναντι μετρητών (η “Πρόταση Εξαγοράς”). 

Η εξαγορά των Υφιστάμενων Ομολογιών από τον Προσφέροντα εξαρτάτο από την εκπλήρωση ενός όρου χρηματοδότησης, ήτοι της επιτυχούς έκδοσης και προσφοράς νέων ομολογιών σε ευρώ, με  την ανεπιφύλακτη και ανέκκλητη εγγύηση της Εταιρίας και της ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, για όσο διάστημα η τελευταία παραμένει εγγυήτρια  των Ομολογιών σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης. Ο Προσφέρων ανακοινώνει ότι ο συγκεκριμένος όρος χρηματοδότησης που αναφέρεται στο Πληροφοριακό Δελτίο της Πρότασης Εξαγοράς αναμένεται να εκπληρωθεί.
 
Υφιστάμενες Ομολογίες συνολικού ποσού ύψους €109.342.000 διατέθηκαν εγκύρως και δεν αποσύρθηκαν εγκύρως σύμφωνα με την Πρόταση Εξαγοράς. Ο Προσφέρων αποφάσισε ότι θα αποδεχθεί όλες τις κατά τα ως άνω εγκύρως διατεθείσες Υφιστάμενες Ομολογίες προς εξαγορά.
 
Μετά την ολοκλήρωση της Πρότασης Εξαγοράς, το υπόλοιπο των Υφιστάμενων Ομολογιών θα ανέρχεται στο συνολικό ποσό των €178.458.000.
 

Δειτε Επισης

Ελλάδα: Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές
Αλλάζουν σελίδα οι ελληνικές τράπεζες και προσελκύουν διεθνή επενδυτικά κεφάλαια
«Πρασινίζει» το «Ελευθέριος Βενιζέλος»- Η νέα επένδυση με αρχικό εκτιμώμενο κόστος τα 50 εκατ. ευρώ
Άφησε αμετάβλητη την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο Moody's
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα
Ελλάδα: Μείωση 1,5% στον τζίρο των επιχειρήσεων τον Ιανουάριο του 2024
Ξεκινά η κατασκευή του Microsoft Data Center στα Σπάτα
Ελλάδα: Ανοίγει σήμερα το «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» για ξενοδοχεία και καταλύματα
DBRS: Επιβεβαίωση αξιόχρεου της Ελλάδας στο ΒΒΒ (χαμηλό) με σταθερές προοπτικές
EuroChampion Jet: Το νέο εντυπωσιακό ταχύπλοο της SEAJETS στο λιμάνι του Πειραιά