O Kορωνοϊός νίκησε τον πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas

Σε πένθος είναι η Ελληνική αγορά αυτοκινήτου και ελαστικών από το θάνατο  του Νίκου Σπανού από τον κορωνοϊό .

Ο μόλις 52 ετών μάνατζερ - από την Παρασκευη 3/4- προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων, νικημένος από τη μάχη του με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σπανός, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas.

Ο κ. Νίκος Σπανός, γενικός διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, σε μια περίοδο όπου αρχικά οι δυσκολίες δεν φαίνονταν, όμως, όπως αποδείχθηκε, ήταν μπροστά μας. Ο έμπειρος μάνατζερ, αν και νέος σε ηλικία τότε, διέγνωσε έγκαιρα την επερχόμενη κρίση, για την οποία εκτίμησε, σε συνδυασμό με την ανάλυση των μακροοικονομικών δεδομένων, ότι η διάρκειά της δεν θα ήταν μικρή.

Ο Νίκος Σπανός ήταν στενός συνεργάτης της εταιρείας Ανταλλακτικών Καποδίστριας με τον CEO της εταιρείας Κωνσταντίνο Καποδίστρια να νιώθει την ανάγκη μέσω του InBusinessNews να τον αποχαιρετήσει.

«Εκ μέρους της διεύθυνσης και του προσωπικού της εταιρείας μας, και εμού προσωπικά, εκφράζουμε  τον συγκλονισμό μας για την απώλεια του καλού φίλου και συνεργάτη Νικόλαου Σπανού, πρώην CEO της Goodyear - Dunlop Hellas, o οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή νικημένος από τον κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 52 χρόνων.  Είναι τραγικό και συνάμα φοβερό να χάνονται άδικα υγιείς και δυναμικοί  άνθρωποι χωρίς κανένα ιστορικό.  Στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια, φίλους και συναδέλφους του Νικόλα Σπανού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αρχίζοντας το 2018 την συνεργασία της GOODYEAR-DUNLOP με την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»., ανέφερε.
 

Δειτε Επισης

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έριξε το «φράγμα» των 1.440 μονάδων–Νέο ρεκόρ 13 ετών
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 1,9% φέρνει άλλες «αναβαθμίσεις» το 2024
Αθηναϊκή Ριβιέρα: Επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ-Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα
S&P: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της Ελλάδας διατηρώντας το ΒΒΒ-
Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα-Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
NielsenIQ: Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα: Σημαντική ανάκαμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο
Στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο