Μπρουμίδης: Η εξαγορά της Cyta θα ενισχύσει τη Vodafone Ελλάδας

Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της CYTA Hellas η επιχειρηματική αξία της οποίας ανέρχεται σε 118 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η Vodafone, η Cyta Hellas είναι πάροχος υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς και παρέχει υπηρεσίες κινητής ως φορέας εκμετάλλευσης κινητών εικονικών δικτύων (MVNO) μέσα από το δίκτυο της Vodafone Ελλάδας. Η CYTA Hellas διαθέτει περίπου 300.000 πελάτες στη σταθερή (μερίδιο αγοράς περίπου 8%) και περί τους 40.000 πελάτες στην κινητή, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα δημόσια στοιχεία.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Vodafone συνεχίζει τις στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Με διευρυμένο δίκτυο και πελατειακή βάση, η Vodafone θα ενισχύσει τις καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που προσφέρει στους πελάτες της, με ακόμη περισσότερες επιλογές, επισημαίνει η εταιρία. 

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η εξαγορά της Cyta Hellas θα ενισχύσει τη Vodafone Ελλάδας μέσα από τον συνδυασμό του ταλέντου και της εμπειρίας τόσο της Vodafone όσο της Cyta Hellas. Με επίκεντρο τους ανθρώπους μας, αξιοποιούμε νέες δυνατότητες για γνώση και καινοτομία και οδηγούμε την Ελλάδα στην υλοποίηση του οράματος μίας κοινωνίας των Gigabit». 

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έριξε το «φράγμα» των 1.440 μονάδων–Νέο ρεκόρ 13 ετών
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 1,9% φέρνει άλλες «αναβαθμίσεις» το 2024
Αθηναϊκή Ριβιέρα: Επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ-Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα
S&P: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της Ελλάδας διατηρώντας το ΒΒΒ-
Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα-Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
NielsenIQ: Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα: Σημαντική ανάκαμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο
Στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο