Πήγε… Shoebox ο Αβέρωφ

To «Shoebox» επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, όπου είχε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες κ. Δημήτρη Γεωργιάδη και κ. Μάριο Χρίστου. Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε για τη σημερινή συνάντηση τα εξής:

«Σήμερα βρίσκομαι σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης. Γνώρισα από κοντά τον Μάριο και τον Δημήτρη, δύο αυτοδημιούργητους ανθρώπους και τους ρώτησα πως περνάτε με την κρίση της πανδημίας. Και χαίρομαι απ’ αυτά που έχω πληροφορηθεί αλλά και από την απάντηση τους: “Θα βγούμε πιο δυνατοί από την κρίση. Κρατήσαμε το σύνολο των εργαζομένων μας, 125”. Αλλά το κυριότερο: μου μίλησαν για τα σχέδια τους για το αύριο. Χαίρομαι τους δημιουργικούς ανθρώπους, χαίρομαι τον Μάριο και τον Δημήτρη και τον κάθε Μάριο και Δημήτρη που οποιεσδήποτε δυσκολίες και να υπάρχουν, με τα μανίκια πάνω σχεδιάζουν για το αύριο. Είναι αυτές οι μικρομεσαίες, κυπριακές επιχειρήσεις που είναι η σπονδυλική στήλη της κυπριακής οικονομίας.

Θέλω να σας συγχαρώ αλλά και να σας διαβεβαιώσω κάτι: θα κάνουμε ότι μπορούμε από το χέρι μας, το καράβι που λέγεται Κύπρος να μην ξανά κινδυνεύσει, να μην ξαναμπεί σε οικονομικές περιπέτειες. Διότι έχετε γύρω στα 20 μαγαζιά αλλά είναι σ΄ ένα καράβι που λέγεται Κύπρος.

Όσο καλοί επιχειρηματίες και να είστε αν το καράβι βυθιστεί, θα βυθιστεί ταυτόχρονα και η δική σας πετυχημένη επιχείρηση. Και όπως εσείς είστε καλοί τιμονιέρηδες στη δική σας επιχείρηση, το καράβι που λέγεται Κύπρος χρειάζεται να το κουμαντάρεις.  Η κυβέρνηση μας δεν ξέρω ποιου ιδεολογικού χώρου είστε, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε να κουμαντάρει το καράβι σε οικονομική αλλά και μια κρίση πανδημίας. Γι’ αυτό και χρειάζεται πέραν από ιδεολογικές προσεγγίσεις, να αξιολογήσουμε την ευθύνη που έχουμε να κρατούμε το καράβι που λέγεται Κύπρος, στη σωστή πορεία.

Και πάλι σας συγχαίρω και καλές δουλειές».

Εκ μέρους της επιχείρησης ο κ. Δημήτρης Γεωργιάδης τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού διότι για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο κοντά στον πολίτη είναι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς μέσα στη δίνη της πανδημίας που όλοι έχουμε βιώσει, να ξέρεις ότι η πολιτεία ενδιαφέρεται για εσένα, για τα προβλήματα σου, να τα ακούει. Και ευελπιστούμε ότι στην πορεία όπως είπε και ο Πρόεδρος πρέπει όλοι μα κρατήσουμε την Κύπρο ψηλά για να μπορούμε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι ως πολίτες αυτού του κράτους. Ευχαριστώ ξανά κ. Πρόεδρε για την τιμή που μας έχετε κάνει».

 

Δειτε Επισης

Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης