Powered by

Πρόωρες χαλαρώσεις σε επιχειρηματικούς τομείς

Από τις αύριο 4 Ιουνίου θα επιτρέπεται η διενέργεια εκδηλώσεων σε παιδότοπους, λούνα παρκ και θεματικά πάρκα με την προσκόμιση SafePass, σύμφωνα με νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύθηκε σήμερα στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας.  

Η διενέργεια εκδηλώσεων στους πιο πάνω χώρους ήταν προγραμματισμένο να επιτραπεί στις 16 Ιουνίου και μετακινείται νωρίτερα η ημερομηνία.

Επίσης, από αύριο 4 Ιουνίου θα επιτρέπεται η λειτουργία επιχειρήσεων τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων, τηρουμένου του σχετικού πρωτοκόλλου, με τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων σε εσωτερικούς χώρους, με την προσκόμιση SafePass.

Πέραν των πιο πάνω, η μετακίνηση προσώπων θα επιτρέπεται μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα στις περιπτώσεις συμμετοχής σε εκδηλώσεις γάμων, νοουμένου ότι προσκομίζουν αποδεικτικό στοιχείο (π.χ. πρόσκληση).

Διαβάστε το νέο διάταγμα του Υπ. Υγείας ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Σε ανοδική πορεία παρέμεινε το ΧΑΚ
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Σε νέα εποχή με ΕΜΕΚ η εφαρμογή των κυρώσεων-Βήμα περαιτέρω βελτίωσης της εικόνας της Κύπρου
Όλο και πιο κοντά στην ένταξη στη ζώνη Σένγκεν η Κύπρος-Πράσινο Βουλής για λειτουργία του εθνικού VIS
Δυναμιτίζουν το κλίμα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες...Επιμένουν σε πλήρη αποκατάσταση και απειλούν με απεργίες
Χωρίς πολλαπλές συντάξεις οι μελλοντικοί κρατικοί αξιωματούχοι...Οι αλλαγές στο καθεστώς καταβολής που επέφερε η Βουλή
Martin Brandenburger: Καινοτομία στην πράξη-H Lidl επαναπροσδιορίζει την αγοραστική εμπειρία
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
«Οπλίζει» τις κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας η Κυπριακή Δημοκρατία-Τι αποφασίστηκε σε υπουργική σύσκεψη