Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την ΕΥ Κύπρου

Η ΕΥ ανακοινώνει τον Ronald Attard ως τον νέο Διευθύνων Σύμβουλο για την Κύπρο. Ο Ronald εντάχθηκε στην EY το 1999 και αναλαμβάνει τον καινούριο του ρόλο έχοντας συνεργαστεί στενά με το γραφείο και τους συνεταίρους στην Κύπρο κατά τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του ρόλου του ως Επικεφαλής Στρατηγικής και Συναλλαγών της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), θέση την οποία κατέχει από το 2016. Παράλληλα με τις αρμοδιότητές του για την Κύπρο και την περιοχή CESA, θα διατηρήσει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της EY στην Μάλτα, την οποία κατέχει από το 2013.    

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο Ronald έχει ηγηθεί σειράς πρωτοβουλιών με την συμμετοχή διαφορετικών υπηρεσιών της ΕΥ για κυβερνήσεις, διεθνείς επιχειρήσεις και οργανισμούς στην περιοχή CESA. Προώθησε την καινοτομία στην ΕΥ και τους πελάτες της, σε όλους τους τομείς, ενώ υποστηρίζει σθεναρά ότι η λήψη ορθών αποφάσεων προϋποθέτει τον συνδυασμό διαφορετικών προσεγγίσεων και μιας περιεκτικής εταιρικής κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς. Πιστεύει επίσης στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και τη μακροπρόθεσμη αξία σε ένα αυξανόμενα ψηφιακά διασυνδεδεμένο κόσμο.

Ο Ronald προσβλέπει σε μια πολύ στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταύρο Παντζαρή, και τους Συνεταίρους της ΕΥ Κύπρου κατά τη μετάβαση στην μετά-COVID-19 εποχή, προκειμένου να διασφαλίσουν για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και την κοινωνία την απαραίτητη υποστήριξη για να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και να αναδειχθούν ακόμη ισχυρότεροι. 

Οι επικεφαλής των τμημάτων της ΕΥ Κύπρου, Ανδρέας Αβρααμίδης, Επικεφαλής Υπηρεσιών Διασφάλισης, Φίλιππος Ραπτόπουλος, Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών, Στέλιος Δημητρίου, Επικεφαλής Υπηρεσιών Στρατηγικής και Συναλλαγών, και Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, καθώς και όλοι οι συνεταίροι, καλωσορίζουν τον Ronald στην ομάδα και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση.

Ο Ronald Attard δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ακόμη πιο στενά με τους Κύπριους συναδέλφους μου, πολλούς από τους οποίους γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό και γνωρίζω επίσης πολύ καλά πόσο σημαντική θα είναι η συμβολή τους. Τα τελευταία 5 χρόνια, η ηγετική ομάδα έχει εργαστεί ακούραστα για να επιτύχει συνεχή ανάπτυξη και, χωρίς αμφιβολία, η επιτυχία μας οφείλεται στους ταλαντούχους ανθρώπους μας που παρέχουν εξαίρετη εξυπηρέτηση πελατών. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα ενισχύσει τις αναπτυξιακές φιλοδοξίες της EY στην Κύπρο και θα μας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο.»

Δειτε Επισης

Πράσινο από Επιτροπή Οικονομικών σε σειρά αιτημάτων για αποδέσμευση κονδυλίων
Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
ΔΝΤ: Ανθεκτική σε πολλαπλούς δυσμενείς κραδασμούς η κυπριακή οικονομία-Οι βασικές συστάσεις πολιτικής
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις