Julian Sands: Στην Κύπρο για τη νέα του ταινία ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας βρίσκεται αυτές τις μέρες ο χολιγουντιανός ηθοποιός, Julian Sands.

Ο Sands θα συμμετάσχει στην νέα, αμερικανικών προδιαγραφών, ταινία της κυπριακής εταιρείας Altadium Group, «The Ghosts of Monday», τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 8 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορείται το InBusnessNews, ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πληθώρα γνωστών χολιγουντιανών φιλμ στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του (Ocean's Thirteen, The Girl with the Dragon Tattoo, Cesar Chavez κ.α.), έφτασε στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται να παραμείνει για μια εβδομάδα. Τα γυρίσματα που αφορούν τον δικό του ρόλο θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια οκτώ ημερών, και ακολούθως θα αναχωρήσει από το νησί.

Όπως είχε γράψει το InBusinessNews, το «The Ghosts of Monday» αποτελεί ένα horror film (με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ), ενώ στο πηδάλιο του βρίσκεται ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης Francesco Cinquemani ((The Poison Rose, Beyond the Edge, Andron κ.α.). Στην ταινία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Barry Keating (Nightworld, Hidden in the Woods), συμμετέχουν γνωστοί ξένοι αλλά και Κύπριοι ηθοποιοί. Μεταξύ άλλων οι Mark Huberman (Vikings), Flavia Camilla (911 TV series), Elva Trill (The mentalist TV series), Marianna Rosset, Anthony Skordi, Ioanna Triantafyllidou, Μαρία Ιωάννου, Kristina Godunova, Κρίστοφερ Γκρέκο, Χριστίνα Μαρούχου και Yanna Novak.

Υπενθυμίζεται ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τα οποία θα ολοκληρωθούν την 1η Μαρτίου, έχει εξασφαλιστεί η αποκλειστική χρήση μεγάλου ξενοδοχείου στη Λεμεσό. Γυρίσματα θα γίνουν, επίσης, σε περιοχές/δρόμους της Λεμεσού και αρχαιολογικούς χώρους.

Το σενάριο

Τo σενάριο αφορά μια ανατριχιαστική υπερφυσική ιστορία για μια ομάδα κινηματογραφιστών που ταξιδεύουν από τις ΗΠΑ στην Κύπρο για να κινηματογραφήσουν ένα επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς για το περίφημο ξενοδοχείο Gula, όπου πολύς κόσμος υπέστη μαζική δηλητηρίαση. Γρήγορα, η ιστορία εξελίσσεται σε ένα τρομακτικό ταξίδι στο άγνωστο.

 

Στόχος το εξωτερικό..

Τονίζεται, πως αν και είναι ακόμα νωρίς, η εταιρεία παραγωγής προσβλέπει στη διανομή της ταινίας κυρίως στην Αμερική αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες, εξ ου και βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες του εξωτερικού. Παράλληλα, στόχο αποτελεί και η προώθηση της μέσω γνωστών, ξένων κινηματογραφικών φεστιβάλ. Οι συντελεστές, εξάλλου, της ταινίας, αποτελούν μια καλή βάση προς την κατεύθυνση αυτή.

Την ίδια ώρα, οι συντελεστές της ταινίας τρέχουν και τη διαδικασία υποβολής αίτησης για αξιοποίηση του σχεδίου κινήτρων οπτικοακουστικής βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Πτώση, μετά από το τριήμερο ανοδικό σερί, παρουσίασε το ΧΑΚ
ΚΟΕ: Στο 2,6% το 2024 και στο 3,3% το 2025 ο ρυθμός ανάπτυξης
Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή