Κλείνει η συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα

Κλείνει το Σάββατο 1η Αυγούστου μέχρι το πρωί (6:00 π.μ) της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020 η συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα για εργασίες που αφορούν το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες είναι εξαιρετικής σημασίας αφού αφορούν τη σύνδεση των υπόγειων δικτύων υποδομών (ΣΑΛ, όμβριων υδάτων, CYTA, ΑΗΚ) στον κόμβο Μακαρίου-Σπύρου Κυπριανού-Διγενή Ακρίτα. Ο Δήμος Λευκωσίας επέλεξε όπως οι εργασίες αρχίσουν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.
 
Οι εργασίες θα διεξαχθούν σε τρεις μικρότερες φάσεις κατά τις οποίες θα ισχύουν διαφορετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως ακολούθως:
 
Φάση Α: 1 – 3 Αυγούστου
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η φωτοελεγχόμενη συμβολή της Μακαρίου, Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα θα παραμείνει κλειστή για όλες τις κινήσεις, ενώ θα επιτρέπεται η κίνηση προς την οδό Κρήτης μέσω της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα.
 
Φάση Β: 3 – 8 Αυγούστου
Στη δεύτερη φάση των εργασιών τμήμα του κόμβου θα δοθεί στην κυκλοφορία. Θα επιτρέπονται οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, από Διγενή Ακρίτα προς Μακαρίου και από τη Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης. Οι κινήσεις από την Σπύρου Κυπριανού προς τη Διγενή Ακρίτα και από τη Μακαρίου προς τη Διγενή Ακρίτα δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
Φάση Γ: 8 – 13 Αυγούστου
Κατά την τελική φάση των εργασιών όλες οι κινήσεις από Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και Κρήτης καθώς και η διακίνησης από Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
 
Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.
 

Δειτε Επισης

Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΡΙΚ-Τι διαμηνύει για τους μισθούς των υπαλλήλων ο Κεραυνός
Ετήσια αύξηση 4,2% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο-Οι σημαντικότερες θετικές μεταβολές
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Αποφασίζει για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης το Υπουργικό-Οι προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι