Καταγραφή προβλημάτων των βιομηχανικών περιοχών και ζωνών του Φρενάρους και Δερύνειας

Eπίσκεψη στις Βιομηχανικές περιοχές και ζώνες του Φρενάρους και Δερύνειας πραγματοποίησε κλιμάκιο εκπροσωπούμενο από ομάδα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας, εκπροσώπους του ΚΕΒΕ και ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Φωτιάδης ενώ τον συνόδευαν η Προϊσταμένη του Κλάδου Χωροταξίας και Βιομηχανικών Περιοχών, κ. Θέμις Παπασολομώντος, η Λειτουργός του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Αντωνία Λοΐζου, ο Διευθυντής Βιομηχανίας του ΚΕΒΕ, κ. Αντρέας Αντρέου, ο Διευθυντής του ΕΒΕΑ, κ. Σωτήρης Παναγιώτου και άλλοι λειτουργοί του ΕΒΕΑ.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψη τους στις βιομηχανικές μονάδες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής. Απώτερος σκοπός της επίσκεψης ήταν όπως γίνει μελέτη και προταθούν διορθωτικές προτάσεις και εισηγήσεις για επίλυση των προβλημάτων τους.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρενάρου, στην παρουσία του Κοινοτάρχη κ. Μιχάλη Χατζηγιώρκα. Παρόντες ήταν επίσης και ο Αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΕΒΕΑ, κ. Κυριάκος Σοφοκλέους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής της βιομηχανικής περιοχής Φρενάρους, κ. Άντρος Γεωργίου και πολλοί βιομήχανοι της περιοχής.  Η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ακούσει από τους ίδιους τους βιομήχανους της περιοχής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου για στήριξη της βιομηχανίας και τα μελλοντικά σχέδια επιδοτήσεων για ανάπτυξη.

Δειτε Επισης

Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»