Powered by

Συμφωνία για ίδρυση Επιχειρηματικών Συμβουλίων Κύπρου-Παλαιστίνης

Στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Παλαιστίνιου Υπουργού Eξωτερικών, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Παλαιστινιακή Ομοσπονδία Επιχειρηματικών Συνδέσμων υπέγραψαν συμφωνία ίδρυσης του «Cyprus-Palestine Joint Business Council» που θα εδρεύει στην Κύπρο και του αντίστοιχου «Palestine-Cyprus Joint Business Council» με έδρα την Παλαιστίνη. 
 
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 22 Νοεμβρίου 2019, στο Υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου και Παλαιστίνης Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και Δρ. Riad Al Malki. Εκ μέρους του ΚΕΒΕ υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Μαυρουδής, ενώ από Παλαιστινιακής πλευράς το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δρ. Salem Abu Kahizaran.
 
Η ίδρυση των εν λόγω Επιχειρηματικών Συμβουλίων, η οποία επιτεύχθηκε με τη συμβολή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, αποτελεί ορόσημο και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Παλαιστίνης.

Δειτε Επισης

Η μέση διάρκεια του εργασιακού βίου στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση
Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Ποιοι κερδίζουν από την κατανομή δισεκατομμυρίων-Πόσα εξασφαλίζει η Κύπρος
Άνοδος 1,33% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιούνιο
Ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας Κύπρος και Μάλτα-Υπέγραψαν MoU
Σταθεροποιητικές τάσεις την Πέμπτη στο ΧΑΚ