Στο Thessaloniki Summit o Πρόεδρος του ΧΑΚ

 Σε σημαντικό και υψηλού επιπέδου Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, προσκλήθηκε και έλαβε μέρος, ο Πρόεδρος του ΧΑΚ κ. Μαρίνος Χριστοδουλίδης.
 
Το Συνέδριο, με τίτλο Thessalοniki Summit 2019, που τέθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και σ’ αυτό κύριος ομιλητής ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν και μίλησαν αρκετοί Υπουργοί της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκπρόσωποι ξένων Κυβερνήσεων, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωβουλευτές, Πρεσβευτές ξένων χωρών κι’ άλλοι αρμόδιοι της Ελληνικής Κυβέρνησης, σχετικά με τρέχοντα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας και για τις ανάλογες προοπτικές.
 
Το θέμα που ανέπτυξε και ακολούθως τέθηκε σε συζήτηση ο κ. Χριστοδουλίδης, εστιάστηκε στους νέους στρατηγικούς σχεδιασμούς για την ανάπτυξη του ΧΑΚ και στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για τη διεύρυνση της επενδυτικής δραστηριότητας και της συμβολής των Αγορών, στην εταιρική και οικονομική ανάπτυξη.
 
Τόσο η παρουσία, όσο και η παρέμβαση του κ. Χριστοδουλίδη, συνέβαλαν ουσιαστικά στην προβολή και προώθηση των πρωτοβουλιών του ΧΑΚ στην Ελληνική αγορά, γεγονός που έχει ιδιαίτερη  σημασία για το ΧΑΚ.
 
Επίσης, στα πλαίσια του Συνεδρίου, ο κ. Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε σειρά σημαντικών επαφών με παράγοντες της οικονομίας και της αγοράς της Ελλάδας.
 
 

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους