Ryanair: Καθημερινά δρομολόγια Πάφος-Αθήνα

Η Ryanair ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2014 στην Πάφο με τους 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου δρομολογίου στην Αθήνα το οποίο θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση από την 1η Απριλίου.

"Το 2014 θα είναι το πρώτο καλοκαίρι κατά το οποίο οι πελάτες όχι μόνο θα μπορούν να απολαύσουν τις χαμηλές τιμές της Ryanair, αλλά και τις πρόσφατες βελτιώσεις των υπηρεσιών της, που περιλαμβάνουν κατανομή θέσεων, μια 2η μικρή χειραποσκευή, ευκολότερη πλατφόρμα για κρατήσεις και ήσυχες πτήσεις πριν τις 8 το πρωί και μετά τις 9 μ.μ., γεγονός που καθιστά την Ryanair την ιδανική επιλογή για την οικογένεια και τους φίλους που σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για το 2014" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ryanair.

Η Μaria Macken της Ryanair είπε: «Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2014 στην Πάφο με τους 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου δρομολογίου στην Αθήνα που θα λειτουργεί  καθημερινά από την 1η Απριλίου. Οι επιβάτες στην Κύπρο μπορούν πια να ξεχάσουν την χειμερινή μελαγχολία και να κλείσουν τις διακοπές τους για το 2014, χάρη των  χαμηλών καλοκαιρινών ναύλων της Ryanair.

Οι θέσεις για το νέο δρομολόγιο μεταξύ Πάφου και Αθήνας θα διατεθούν πρός πώληση αύριο στην ιστοσελίδα ryanair.com με τα ναύλα να αρχίζουν απο €12. Η πώληση του ναύλου της Ryanair απο €12 περιλαμβάνει όλους τους φόρους και επιβαρύνσεις, και οι επιβάτες που ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή χωρίς να τους παρέχεται δικαίωμα προτεραιότητας κατα την επιβίβαση, μπορούν να κάνουν κράτηση, online check-in και να πετάξουν με το ναύλο των €12 που διαφημίζεται."

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι