Τουρισμός: Οι επόμενες καθοριστικές κινήσεις

Τα αποδοτικότερα εργαλεία στρατηγικής, μάρκετινγκ, επενδύσεων και ανάπτυξης στο 2nd Cyprus Hotel Management and Investment Forum.

Όλα τα δεδομένα για την τουριστική και ξενοδοχειακή ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις τάσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό θα παρουσιαστούν στο 2nd Cyprus Hotel Management and Investment Forum, που παρουσιάζει η KPMG στις 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Σημαντικοί φορείς και οργανισμοί της διεθνούς αγοράς του τουρισμού θα εκπροσωπηθούν στο φετινό φόρουμ. Το παρών τους θα δώσουν, ως ομιλητές, εκπρόσωποι των Hilton Worldwide, Thomas Cook, Κohl & Partner Hotel and Tourism Consulting, Horwath HTL και άλλων φορέων, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τα όσα τρέχουν στον τομέα διεθνώς, πώς μας επηρεάζουν και τι ευκαιρίες δημιουργούν, αλλά και να αναπτύξουν επαφές, που θα τους επιτρέψουν να προχωρήσουν σε νέες διασυνδέσεις και εταιρικά deals.

Τα 7 εργαλεία μάρκετινγκ
Ένας από τους κύριους ομιλητές, που ο κόσμος της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, είναι ο Adam Hamadache, συγγραφέας του best-seller βιβλίου "Give Your Guest a WOW!" και σύμβουλος των Marriott, Hilton και Best Western Hotels.  Ο Adam Hamadache θα επικεντρωθεί σε θέματα μάρκετινγκ και πιο συγκεκριμένα θα παρουσιάσει «7 hotel marketing secrets the online travel agency don't want you to know». Μέσω της παρουσίασής του θα παρουσιάσει 7 φθηνά εργαλεία μάρκετινγκ που δύνανται να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των απευθείας κρατήσεων στα ξενοδοχεία, εξασφαλίζοντας ότι οι διαδικτυακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν χαμηλό κόστος στους λογαριασμούς τους, ενώ την ίδια στιγμή τα επίπεδα κερδοφόρων κρατήσεων θα διατηρηθούν ψηλά.
Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων της Κύπρου, δικηγόρους, ελεγκτές, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδυτές και αγοραστές ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικές τράπεζες, αρχιτέκτονες, αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τη βιομηχανία του τουρισμού.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

Κύριος Χορηγός: KPMG Οργανωτής: ΙΜΗ Χορηγοί: Cablenet, JCC Payment Systems, Swipe Ltd. Υποστηριχτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου . Υπό την αιγίδα: ΚΟΤ, Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, CIMA και ΣΤΕΚ. Χορηγοί Επικοινωνίας:  περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy, events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ