FCm: Βραβεύτηκε για 6η χρονιά από τα World Travel Awards

Η FCm διατήρησε τον τίτλο της καλύτερης εταιρείας επαγγελματικών ταξιδιών στην Ευρώπη, αφού ψηφίστηκε για έκτο έτος από τα World Travel Awards. Κέρδισε το πρώτο της βραβείο για την διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών το 2008 και το βραβείο διαδοχικά από το 2010.

Ο περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων της FCm για την Ευρώπη Tate Williams-Crawford και ο διευθυντής FCm Κύπρου Χρίστος Χρίστου, παρέλαβαν το βραβείο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα.

Όπως είπαν, ήταν τιμή τους που αντιπροσώπευσαν την FCm στην τελετή απονομής των βραβείων μετά από ένα έτος τεράστιας ανάπτυξης και επιτυχίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική αγορά.

Ο Global Leader της FCm, Gregory Lording συγχάρηκε την FCm Ευρώπης για τη μακροχρόνια επιτυχία της στα World Travel Awards. Ανέφερε ότι: «Είμαι ενθουσιασμένος να βλέπω το ευρωπαϊκό μας δίκτυο να λαμβάνει και πάλι αυτό το βραβείο. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να διαφοροποιηθούμε στην αγορά, με έμφαση την προσέγγιση στην εξυπηρέτηση, το προϊόν και φυσικά την εξασφάλιση των καλύτερων προσφορών για τους πελάτες μας».

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε την FCm Ευρώπης ως ένα σημαντικό τομέα ανάπτυξης για την παγκόσμια λειτουργία μας και θα πρέπει να αφιερώσουμε σημαντικούς πόρους για τις πωλήσεις, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση των στρατηγικών μας πελατών για την ώθηση μας σε αυτή την περιοχή».

Η FCm είναι η ναυαρχίδα των επαγγελματικών ταξιδιών του παγκόσμιου ομίλου ταξιδιών, Flight Centre Limited. Η Amathus Travel Ltd είναι ο συνεργάτης της FCm Τravel Solutions στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ