King Evelthon: Το νέο πεντάστερο της Tsokkos στην Πάφο

Τις πύλες του άνοιξε το πεντάστερο ξενοδοχείου του ομίλου Tsokkos Hotels με την επωνυμία King Evelthon Beach Hotel & Resort, στην Πάφο.  

To King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι τοποθετημένο στο παραλιακό μέτωπο της Χλώρακας, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Η υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακή μονάδα της Tsokkos Hotels προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Η διαμονή στο King Evelthon
Ο όμιλος Tsokkos Hotels αναφέρει για το νέο ξενοδοχείο του: «Η σύγχρονη διακόσμηση, η καθαριότητα και ο άρτιος εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το άφθονο φυσικό φως και την απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα, δίνουν σαφή έμφαση στην αισθητική, την κομψότητα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη.

Με το ξενοδοχείο να διαθέτει κλίνες όλων των κατηγοριών, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σοφιστικέ επισκεπτών του.  

Στον μεγάλο αριθμό δωματίων του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται 24 δωμάτια - swim up, 9 οικογενειακές σουίτες, 5 junior σουίτες, 5 terrace σουίτες, 4 king σουίτες, 1 honeymoon σουίτα, 1 προεδρική σουίτα και 3 σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Όλα ανεξαρτήτως τα δωμάτια εκπνέουν ατμόσφαιρα αυθεντικής φιλοξενίας, αποτελώντας μια ιδεώδη απόδραση από την καθημερινότητα».

Η κουζίνα του νέου ξενοδοχείου
Tα θεματικά εστιατόρια του King Evelthon Beach Hotel & Resort περιλαμβάνουν:  ιταλικές γεύσεις στην τρατορία «Little Italy», παραδοσιακές γεύσεις στην ελληνική ταβέρνα «Εl Greco», πιάτα στο μεξικάνικο «Viva Mexico» και διεθνή κουζίνα στο «Thalassa Diners».

Yπηρεσίες spa και επιλογές για άθληση
Ενσωματώνοντας τις αρχές του wellness στη φιλοσοφία του, το «Serenity Spa» περιλαμβάνει στις υπηρεσίες του θεραπείες spa εμπνευσμένες από την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών της γης.

Στους χώρους του spa οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα, θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Επιπλέον, το King Evelthon Beach Hotel & Resort διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, κομμωτήριο, δύο γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο βόλεϊ.

Μάλιστα, το King Evelthon Beach Hotel & Resort δημιούργησε το «Aqua Splash Waterpark». Τα υδροπάρκο του ξενοδοχείου διαθέτει εφτά τσουλήθρες (Black Hole, Compact, Multi Slide, Free Fall, Rafting, Space Hole), ένα lazy river, τζακούζι και επιπλέον παιδική πισίνα με τσουλήθρες.
 
Στο υδροπάρκο λειτουργούν δύο ανεξάρτητα τμήματα -για ενήλικες και για παιδιά- ενώ ο εν λόγω χώρος θα είναι ανοικτός και για εξωτερικούς επισκέπτες με προσιτές τιμές εισόδου.  

Επιπλέον, το King Evelthon Beach Hotel & Resort διαθέτει δύο Kids Club, κοντά στην παιδική πισίνα και εντός των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.

Ποιος «έδωσε» το όνομά του στο ξενοδοχείο
Στην αρχαία Σαλαμίνα της Κύπρου, η βασιλεία του Ευέλθων [560-525 π.Χ.] συνέπεσε με την περσική κατοχή του νησιού. Παρόλα αυτά, ο βασιλιάς Ευέλθων, φαίνεται να διατηρούσε την ανεξαρτησία του. Είχε κόψει δικά του ασημένια νομίσματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα οποία δεν απεικόνιζαν την προσωπογραφία του Πέρση μονάρχη όπως συνηθιζόταν, αλλά εικόνιζαν στην μπροστινή όψη τους ένα κριάρι και στην πίσω όψη το αιγυπτιακό σύμβολο «ανκχ», που υποδήλωνε καλή τύχη.

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, στη Σαλαμίνα έφτασε η βασίλισσα της Κυρήνης Φερετίμη και είχε ζητήσει από τον Ευέλθων να της παρέχει στρατό, έτσι ώστε να καταλάβει την εξουσία της πόλης ο γιος της, Αρκεσίλαος Γ. Ο βασιλιάς Ευέλθων αρνήθηκε και αντί για στρατό της είχε προσφέρει αδράχτι και μαλλί.

Σύμφωνα πάντα με τον Ηρόδοτο, ο βασιλιάς Ευέλθων είχε αφιερώσει στους Δελφούς θυμιατήριο, «αξιοθέητον» όπως το αποκαλεί ο Ηρόδοτος, το οποίο είχε τοποθετηθεί στον θησαυρό των Κορινθίων.





 

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων