Smoothie Factory: Πρωτοτυπεί με ανανεωμένο brunch μενού

Το γνωστό Smoothie Factory πρωτοτυπεί και πάλι με ανατρεπτικές γαστρονομικές προτάσεις! Απολαύστε ένα πλήρως ανανεωμένο μοναδικό brunch μενού, το οποίο επιμελήθηκε ο διακεκριμένος σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου. Δημιουργικές γαστρονομικές πινελιές για κάθε γούστο που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς!

 

 

Το Αμερικανικό franchise brand Smoothie Factory έχει πλέον καθιερωθεί  ως το premium Juice bar hotspot στην καρδιά της Λευκωσίας (και σύντομα και σε άλλες πόλεις). Προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για ελαφρύ και πολύ ξεχωριστό brunch, για να χαλαρώσεις με ένα εκλεκτό smoothie, arabica καφέ ή φρέσκο cold-pressed χυμό cocktail και σφραγίζοντας τη γαστρονομική σου εμπειρία με εκλεκτά υγιεινά -και όχι μόνο-  γλυκά και protein balls! Και όλα αυτά σε επιλογή dine-in σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο με άψογο service.

 

 Και ναι, μπορείτε να απολαύσετε το brunch σε platter! μαζί με τα εκλεκτά sandwich και fruit  platters! - ή και catering για το γραφείο ή το σπίτι σας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. To brunch συμπληρώνεται με ένα πλήρως ανανεωμένο μενού από σαλάτες και sandwiches με υπογραφή -και πάλι- του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου.

 

 Ο διαφορετικότητα είναι άκρως αισθητή μέσα από τη γαστρονομική υπεροχή που διακρίνει τον απαιτητικό σεφ Θεόδωρο, την  αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των πρώτων υλών και φυσικά τη δημιουργική παρουσίαση του κάθε πιάτου! Και κάθε σαββατοκύριακο υπάρχει το weekend special menu για ακόμα πιο εμπλουτιστική και ανεβαστική εμπειρία!  

 

 Από τα γλυκά που υπογράφει ο  σεφ, δεν παραλείπουμε το κανταΐφι α λα γαλλικά με τη γαλλική φρυγανιά (French Toast), κρέμα χαλεπιανό, τραγανό κανταΐφι , μούρα και σιρόπι από σφένδαμο, τις vegan τηγανίτες με μαρμελάδα και σπόρους τσία και εποχιακά φρούτα ή τις τηγανίτες με λαχταριστή σοκολάτα και τραγανά δημητριακά.

 

 

Λεωφόρος Στασίνου 8, Λευκωσία, 1060

Τηλ: 22335151

Το brunch σερβίρεται Δευτέρα – Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 15:00

Online Reservations: https://tableagent.com/nicosia/smoothie-factory-nicosia/

 

  

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ