Νέα ξενοδοχειακή ανάπτυξη πέντε εκατομμυρίων στον Πρωταρά

InBusinessNews  05/12/2022 07:00
Νέα ξενοδοχειακή ανάπτυξη πέντε εκατομμυρίων στον Πρωταρά

Νέα ξενοδοχειακή ανάπτυξη πέντε εκατομμυρίων στον Πρωταρά

InBusinessNews  05/12/2022 07:00

Με μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα εμπλουτιστεί η ελεύθερη Αμμόχωστος με στόχο να συμβάλλει στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας στην περιοχή. 

Το νέο ξενοδοχείο, χωροθετείται εντός του τουριστικού κέντρου της περιοχής Πρωταρά του Δήμου Παραλιμνίου. Προς τα βόρεια και δυτικά γειτνιάζει με τουριστικές και παραθεριστικές αναπτύξεις, προς τα νότια εκτείνεται ο δημόσιος παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά και στα δυτικά συνορεύει με την παραλία «Βρύση Γ’».

Διαβάστε ακόμα: 

4392211035840464 image

Η ανάπτυξη έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από την Περιβαλλοντική Αρχή, ενώ, σύμφωνα με την μελέτη επιπτώσεων στο περιβάλλον που κατατέθηκε, το εκτιμώμενο κόστος του έργου ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Περιγραφή του έργου

Η ανάπτυξη αφορά ξενοδοχειακή μονάδα τριών αστέρων με συνολικό εμβαδόν 6.551 τ.μ.

Θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τέσσερεις ορόφους. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει 89 κλίνες εκ των οποίων οι πέντε για ΑμεΑ.

Θα περιλαμβάνει επίσης, χώρο υποδοχής και αποσκευών, γραφεία, εστιατόριο και αίθουσα προγεύματος, κουζίνα, μπαρ, χώρους εστίασης προσωπικού, χώρους υγιεινής και αποδυτήρια επισκεπτών και προσωπικού, εξωτερική πισίνα, σιντριβάνι, χώρους πρασίνου και 23 χώρους στάθμευσης εκ των οποίων οι πέντε (5) για ΑμεΑ.

Η θέση της Περιβαλλοντικής Αρχής

Μετά από διαβούλευση, η Περιβαλλοντική Αρχή λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες και τη μελέτη που κατατέθηκε καθώς και τις επιτόπια επίσκεψη που έγιναν, δε φέρει ένσταση στην κατασκευή του έργου υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρει στη σχετική γνωμάτευση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας