Πλατεία Ελευθερίας: Λήξη προσφορών για περίπτερο και ζαχαροπλαστείο

InBusinessNews  25/11/2022 12:08
Πλατεία Ελευθερίας: Λήξη προσφορών για περίπτερο και ζαχαροπλαστείο

Πλατεία Ελευθερίας: Λήξη προσφορών για περίπτερο και ζαχαροπλαστείο

InBusinessNews  25/11/2022 12:08

Μέχρι σήμερα, (Παρασκευή 25 Νοεμβρίου) μπορούν να υποβληθούν προτάσεις για τους νέους χώρους που θα λειτουργήσουν σύντομα στην Πλατεία Ελευθερίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του έργου.

Σημειώνεται ότι το πρώτο cafe στην Πλατεία Ελευθερίας λειτούργησε πριν από περίπου έναν χρόνο. Το Acropolis Group λάνσαρε το Moat Food Crafts, προσελκύοντας επισκέπτες για καφέ, σνακ, σαλάτες και γλυκά.


Διαβάστε εδώ: Το πρώτο cafe στην Πλατεία Ελευθερίας είναι γεγονός

Οι προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού αφορούν την παραχώρηση υποάδειας χρήσης δύο υποστατικών που βρίσκονται στο έργο της ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου για λειτουργία τους ως περίπτερο και ως ζαχαροπλαστείο/παγωταρία.

Υπενθυμίζεται ότι η υποάδεια για το ζαχαροπλαστείο/ παγωταρία (23 τ.μ. και αποθήκη 7τ.μ.) που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα τρία χρόνια. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα €400 πλέον ΦΠΑ.

Την ίδια ώρα, η υποάδεια για το περίπτερο (45 τ.μ. και αποθήκη 9 τ.μ.) θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα τρία χρόνια. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα €1.180 πλέον ΦΠΑ.

Ο Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει ότι προσφορές χαμηλότερες του ελάχιστου μηνιαίου τέλους υποάδειας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτές και θα θεωρηθούν ως άκυρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy για όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα του διαγωνισμού.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας