Powered by

Pinolo: Εικόνες από το νέο ιταλικό εστιατόριο στη λεωφόρο Μακαρίου

Ένα νέο ιταλικό εστιατόριο έκανε μόλις την εμφάνισή του στη λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο Όμιλος Ζορπάς επενδύει στην ανάκαμψη της ιστορικής εμπορικής οδού της Λευκωσίας, λανσάροντας το Pinolo, το καινούργιο του εγχείρημα με γεύσεις από Ιταλία.

Το εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στο κτήριο Σεβέρη, στον χώρο του πρώην Akakiko, αναμένεται να εμπλουτίσει τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας με αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, βιολογικά προϊόντα και προσεγμένη τεχνοτροπία.

Διαβάστε εδώ: Όμιλος Ζορπάς: Νέο εστιατόριο άνοιξε στη λεωφόρο Μακαρίου
 

 

«Συμβάλλουμε στην αναγέννηση της ιστορικής λεωφόρου»

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του διευθύνοντος σύμβολου του Ομίλου Ζορπάς, Δημήτρη Ζορπά, ο οποίος επεσήμανε ότι το Pinolo έχει στόχο να φέρει την ιταλική φινέτσα στην καρδιά της Λευκωσίας, αποτελώντας ιδιαίτερα σημαντικό πρότζεκτ για τον όμιλο.

Διαβάστε ακόμα: 

«Αφενός μέσω αυτού μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στο κοινό μία ξεχωριστή και ποιοτική γαστρονομική εμπειρία. Αφετέρου συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια για αναγέννηση της ιστορικής εμπορικής λεωφόρου», εξήγησε σχετικά ο κ. Ζορπάς.

 

Τους χώρους του νέου ιταλικού εστιατορίου σχεδίασε και δημιούργησε ο αρχιτέκτονας Επαμεινώνδας Δασκαλάκης.

Ο συνδυασμός του ξύλου με τις μοντέρνες πινελιές στα έπιπλα παραπέμπουν σε παραδοσιακές τρατορίες στην Ιταλία, ενώ στη βιτρίνα της κουζίνας οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία παρασκευής.

 

  

  

Το μενού του Pinolo ανέλαβε ο executive chef, Ηλίας Αριστοτέλους. Βασικό χαρακτηριστικό του μενού οι αγνές πρώτες ύλες και η ζύμη από βιολογικό αλεύρι.

Το εστιατόριο, ξεχωρίζει επίσης, για τη μεγάλη γκάμα εκλεπτυσμένων γλυκών, καθώς και την πλούσια λίστα ποιοτικών κρασιών, με τον sommelier, Βάσο Μανώλη, να επιμελείται τον σχετικό κατάλογο.

Δειτε Επισης

Πάνω από 2,5 δις ευρώ ξοδεύουν φέτος οι Έλληνες για ταξίδια στο εξωτερικό
Game Changer...Μεγάλος όμιλος λιανικού εμπορίου, μόδας και εστίασης φέρνει στην Κύπρο την «Pret A Manger»
Η γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το Amaracus Restaurant του Minthis resort τις βραδιές της 24ης και 31ης Δεκεμβρίου
Ανοικτά τα μισά ξενοδοχεία της Κύπρου με τα περισσότερα σε Λάρνακα και Πάφο-Το ενδιαφέρον των Κυπρίων
Στα καλύτερά του ο τουρισμός... Περισσότερες από ολόκληρο το 2023 οι αφίξεις τους πρώτους έντεκα μήνες του 2024
SkyUp Airlines: Αρχίζει πτήσεις από τον Απρίλιο του 2025 συνδέοντας Λάρνακα και Κισινάου
Προς νέο ρεκόρ αεροπορικής κίνησης με 12,2 εκατ. επιβάτες το 2024
Ο κύκλος εργασιών της Leptos Calypso Hotels και γιατί περιμένει καλύτερα αποτελέσματα το 2024
Επεκτείνονται δυναμικά τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Σε διαβούλευση τα μεγάλα έργα
Άγγελος Ονησιφόρου: Κατέβασαν ρολά λόγω ακρίβειας 50-60 κέντρα αναψυχής στην Πάφο