Paphos Aphrodite Waterpark: Το εκλεκτό του TripAdvisor

Την υπερηφάνεια τους για την εξασφάλιση της πρωτιάς από το TripAdvisor στην Κύπρο στην κατηγορία των υδροπάρκων και την κατάταξη στα καλύτερα της Ευρώπης και του κόσμου, εκφράζουν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο IN Business, ο ιδιοκτήτης και CEO του Paphos Aphrodite Waterpark - Παρασκευάς Χαραλάμπους, ο general manager - Nenad Manic και ο marketing manager - Σωκράτης Κονιώτης. Επισημαίνουν πως η ασφάλεια αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητά τους και πως τα πλάνα τους περιλαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις για τους επισκέπτες. 

Πείτε μας λίγα λόγια για το Paphos Aphrodite Waterpark. Πότε και από ποιους λειτούργησε, πόσο προσωπικό εργοδοτεί και τι έκταση καλύπτει;

Το Paphos Aphrodite Waterpark είναι το μοναδικό υδροπάρκο στην Πάφο και βρίσκεται στην καρδιά της παραλιακής περιοχής σε έκταση 35.000 τετραγωνικών μέτρων. Το όραμα για το υδάτινο πάρκο γεννήθηκε και υλοποιήθηκε το 2000, ενώ το 2018-2019 πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις του. Από τότε και κάθε χρόνο επεκτείνεται, για να συμπεριλάβει πολλά νέα παιχνίδια και υπηρεσίες. Ιδιοκτήτης του πάρκου είναι ο Παρασκευάς Χαραλάμπους και η ομάδα αποτελείται από 150 εξειδικευμένα άτομα με υψηλούς στόχους, τα οποία επικεντρώνονται στην ασφάλεια και την απόλαυση των επισκεπτών.

Τι μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο υδροπάρκο σας και τι το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Το Paphos Aphrodite Waterpark περιλαμβάνει εστίες χαλάρωσης, εντυπωσιακές νεροτσουλήθρες για παιχνίδια στο νερό και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους μικρούς μας φίλους.

Οι επισκέπτες μας θα βρουν νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας, όπως Free Fall, Kamikaze, Twister και πολλά άλλα. Επίσης, το υδροπάρκο μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από υπέροχα πιάτα και αναζωογονητικά ποτά από έξι διαφορετικά καταστήματα φαγητού και ποτού καθώς και εστιατόριο Chinese & Thai. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα προστέθηκε μενού Kosher, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα πρέπει να πούμε ότι δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην οικογένεια, καθώς κύριο μέλημά μας είναι η διασκέδαση όλων των μελών της, έχοντας τη μεγαλύτερη οικογενειακή νεροτσουλήθρα, που ξεκινά από το Family Rafting, συνεχίζει στο Raging River και καταλήγει στο Lazy River. Σε εμάς, επίσης, θα βρείτε την καινούργια νεροτσουλήθρα Volcano, τη συναρπαστική Crazy Cone καθώς και την τσουλήθρα Cannon Drop, που είναι η μοναδική στην Κύπρο. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το καινοτόμο για την Κύπρο σύστημα πληρωμής με βραχιολάκι, που έχουμε καθιερώσει, είναι απίστευτα βολικό και ασφαλές, καθώς, στοχεύουμε στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σε ποιους απευθύνεστε;

Το πάρκο μας έχει κάτι για όλους. Είναι ο ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Φιλοξενεί καθημερινά οικογένειες, που επιθυμούν να αφήσουν πίσω την καθημερινότητα, προσφέροντας χαλάρωση και διασκέδαση σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Τι σημαίνει για την επιχείρησή σας το κεφάλαιο ασφάλεια, που αφορά τόσο στο προσωπικό όσο και στους πελάτες σας;

Στο Paphos Aphrodite Waterpark θέλουμε ο επισκέπτης να απολαύσει τη μέρα του με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Το κεφάλαιο ασφάλεια το μελετάμε σε καθημερινή βάση, καθώς αποτελεί την πιο σημαντική μας προτεραιότητα.

Σε αυτό βοηθάει η εξειδικευμένη ομάδα του πάρκου, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, στοχεύοντας στην ασφάλεια. Κάθε χρόνο επιθεωρείται από αξιόπιστες εταιρείες με υψηλά κριτήρια, όπως η ΤUV, και ακολούθως λαμβάνει το ΤUV certificate, που έχει ισχύ για ένα χρόνο. Ακολουθεί το διεθνές αναγνωρισμένο πρωτόκολλο OSHA, που διασφαλίζει τις σωστές συνθήκες εργασίας, καθορίζοντας και επιβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα. Βάσει αυτού του πρωτοκόλλου παρέχουμε στους εργαζόμενούς μας συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση.

Επίσης, το υδροπάρκο μας έχει υπεύθυνους για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και πιστοποιημένους ναυαγοσώστες ειδικά εκπαιδευμένους για την ασφάλεια υδάτινων εγκαταστάσεων και υδάτινων πάρκων.

Πώς εργάζεστε ως διευθυντική ομάδα, για να διασφαλίζετε το καλύτερο για τους πελάτες σας;

Το βασικότερο από όλα για εμάς είναι το στοχευμένο οργανόγραμμα, βάσει του οποίου προγραμματίζουμε όλες μας τις δράσεις, για να πετύχουμε το όραμα και τους σκοπούς της επιχείρησης. Το κάθε τμήμα έχει ξεχωριστή δομή και υπευθύνους αλλά ταυτόχρονα έχουν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους. Τα τμήματα δουλεύουν με συγκεκριμένο πλάνο αλλά ταυτόχρονα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τα υπόλοιπα, σεβόμενα πάντα την ιεραρχία, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του υδροπάρκου.

Πείτε μας για το τελευταίο βραβείο που έχετε εξασφαλίσει. Τι σημαίνει για εσάς και πού οφείλεται αυτή σας η επιτυχία;

Αυτό το βραβείο είναι η υψηλότερη αναγνώριση και απονέμεται κάθε χρόνο στις καλύτερες επιχειρήσεις στο TripAdvisor, οι οποίες έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1% των αξιοθέατων παγκοσμίως.

Το Paphos Aphrodite Waterpark περήφανα κατέχει την πρώτη θέση στην Κύπρο, την τρίτη στην Ευρώπη και την πέμπτη στον κόσμο στην κατηγορία Waterpark. Επίσης, στην κατηγορία Θεματικά Πάρκα κατέχει την πρώτη θέση στην Κύπρο, τη δωδέκατη στην Ευρώπη και την εικοστή στον κόσμο. Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, τα τελευταία χρόνια, το υδάτινο πάρκο της Αφροδίτης στην Πάφο συνεχίζει να γοητεύει τους επισκέπτες του. Αυτή η αναγνώριση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνεχών αναβαθμίσεων, εξαιρετικής εξυπηρέτησης των πελατών και αφοσίωσης σε ένα κοινό στόχο. Να δοθεί η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να απολαύσουν στο έπακρο την επίσκεψή τους, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε καθημερινή βάση μελετάμε με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό τα σχόλια των επισκεπτών, καθώς προσπαθούμε κάθε στιγμή να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα με αυτή τη διάκριση είναι ότι ξεχωρίσατε ανάμεσα στα υδροπάρκα της Κύπρου, της Ευρώπης και του πλανήτη...

Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, γιατί είναι μια διάκριση που επιβεβαιώνει και ανταμείβει τη σκληρή προσπάθεια του προσωπικού μας αλλά και το όραμα των ιδιοκτήτων. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με όρεξη και ενθουσιασμό, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σας;

Η ανάπτυξη του Paphos Aphrodite Waterpark, μέχρι στιγμής, έχει γίνει σε φάσεις. Με αυτό τον τρόπο έχουμε μπορέσει να αφομοιώσουμε τον αυξημένο όγκο και τις απαιτήσεις των πελατών μας κι έχουμε καταφέρει να παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε ό,τι προσφέρουμε. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών μας.

Σύντομα θα προστεθούν νέα διασκεδαστικά παιχνίδια, εναέριες τσουλήθρες και ακόμη περισσότερες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Σημαντικό για εμάς είναι διατηρήσουμε την αρμονική συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας του υδάτινου πάρκου, που μοναδικό τους μέλημα είναι η ασφάλεια και η διασκέδαση των επισκεπτών. Η νέα σεζόν θα μας βρει έτοιμους για την απόλυτη διασκέδαση!

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων