Powered by

Lordos Hotels: Περιόρισε ζημιές, αύξησε κύκλο εργασιών

Περίπου στο μισό της ζημιάς που είχε το πρώτο εξάμηνο του 2021, όταν είχε ανέλθει στο €1.086.783, περιόρισε τη ζημιά κατά την πρώτη εξαμηνία του 2022 η Lordos Hotels, καθώς κατέγραψε ζημιά ύψους €598.666.

Ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήματος αυξήθηκε κατά 126,41%, γεγονός που οφείλεται στις αυξημένες πληρότητες των ξενοδοχείων, μετά την περαιτέρω ανάκαμψη από τα περσινά αρνητικά αποτελέσματα που προκάλεσε η πανδημία.

Σύμφωνα με το Συγκρότημα, οι εξελίξεις με την διαμάχη μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ως επίσης και η επίδραση από την πανδημία συνεχίζουν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον κυπριακό τουρισμό. Η Διεύθυνση του Συγκροτήματος αξιολογεί σε συνεχή βάση όλες τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στην οικονομία της Κύπρου και κατά συνέπεια ποια επίδραση θα μπορούσαν να έχουν στην μελλοντική χρηματοοικονομική επίδοση, τις ταμειακές ροές και τη χρηματοοικονομική του θέση.

Πάντως, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι κρατήσεις του Συγκροτήματος είναι ουσιαστικά αυξημένες σε σχέση με τις περσινές και αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση.

Δειτε Επισης

Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Emirates εγκαινιάζει επίσημα πτήσεις προς Ντα Νανγκ και Σιέμ Ριπ μέσω Μπανγκόκ
Cap St Georges Hotel & Resort: Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε την εμπειρία που σας αξίζει
Χρ. Αγγελίδης: Να μας εξηγήσει το Υπουργείο Εργασίας, έμεις ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα το εφαρμόσουμε ευλαβικά
Wizz Air: Αλλαγές στη διάρκεια πτήσεων λόγω εφαρμογής εναλλακτικών διαδρομών-Ποιες επηρεάζονται
Kλειστός ο εναέριος χώρος της Μέση Ανατολής, εκατοντάδες ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων
Αύξηση 24,6% στα έσοδα από τουρισμό το πρώτο τρίμηνο...Ρεκόρ τον Μάρτιο με €129,4 εκατ.
Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης άδειας χρήσης του ιστορικού Φάρου Περβολιών-Σημείο επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)