Giorgio Locatelli: Τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι

Το εστιατόριό του "Locanda Locatelli" στο Λονδίνο κατέχει αστέρι Michelin, ενώ στην Κύπρο είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ristorante Locatelli, που στεγάζεται στο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό.

Ο βραβευμένος διάσημος Ιταλός Chef, Giorgio Locatelli, που βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στο νησί μας, μιλά για την καριέρα του στην κάμερα του InBusiness TV.

Ο Giorgio Locatelli πιστεύει ότι ο στόχος δεν πρέπει να είναι τα βραβεία, αλλά η σκληρή δουλειά, η αγάπη για τη γαστρονομία και η επένδυση στους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ίδιο, όποιος ανοίγει ένα εστιατόριο απλώς για να κατακτήσει το αστέρι Michelin, βρίσκεται στον λάθος δρόμο.

Ο βραβευμένος Chef θεωρεί ότι τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι, καθώς έτσι σε θυμάται ο κόσμος. Ο Giorgio Locatelli ονειρεύεται να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι το τέλος της ζωής του και εκφράζει την ελπίδα πως μια μέρα θα πεθάνει στην κουζίνα.  

Σ’ ό,τι αφορά την κυπριακή κουζίνα, τη βρίσκει απλή και γευστική, ενώ δεν κρύβει την αγάπη του για το σουβλάκι!

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Giorgio Locatelli στο InBusiness TV:

 

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου