Powered by

Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο Jamie Oliver Kitchen στην Κύπρο(pics)

Το πρώτο κατάστημα Jamie Oliver Kitchen στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός, αφού άνοιξε στις αρχές Αυγούστου, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Ο διάσημος και παγκοσμίου φήμης σεφ Jamie Oliver, με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του φαγητού, εμπνευσμένος από τοπικές κουζίνες, τη συγγραφή βιβλίων μαγειρικής και τα γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών, επέλεξε να αφήσει τη σφραγίδα του στη Μαρίνα Λεμεσού.

 

Διαβάστε ακόμα: 


Ποιο είναι το fund που επιχείρησε να εξαγοράσει την Τράπεζα Κύπρου
 

Άντρια Κανναουρίδου: Eίναι δύσκολο για μια γυναίκα το επιχειρείν

 

Το Jamie Oliver Kitchen αποτελεί το πρώτο εστιατόριο στο είδος του σε ολόκληρο το νησί και την Ευρώπη και στοχεύει σε μια ολοκαίνουργια γευστική εμπειρία, σε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα χαλαρό εστιατόριο, φιλικό προς όλες τις γεύσεις και τα γούστα.

Το εστιατόριο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς σερβίρει από καφέ και κοκτέιλ, μέχρι ελαφριά μεσημεριανά γεύματα, πιάτα για κοινή χρήση και ολοκληρωμένα πιάτα και επιδόρπια.

Η κυπριακή κουζίνα ενσωματώνεται στο μενού με τοπικές συνταγές και υλικά, όπως ελιές και χαλούμι.

Άλλα διεθνή πιάτα περιλαμβάνουν βότκα και rigatoni, μαύρο φιλέτο angus και σολομό ponzu.

Επιπλέον, ανάμεσα στο μενού του, διαθέτει burgers, πίτσες και διάφορες σαλάτες, ενώ, δεν απουσιάζουν τα διάσημα επιδόρπια Jamie, όπως είναι η πανακότα καρύδας και το μπράουνι.

Το εξωτερικό μπαρ προσφέρεται για καφέ και κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα και τη Μαρίνα Λεμεσού.

Μια καινοτομία στο Jamie Oliver Kitchen είναι τα μεγάλα τραπέζια κοινής χρήσης σε μικρούς, πιο οικείους χώρους, ενώ το πολυσύχναστο μπαρ και η ανοιχτή κουζίνα είναι αυτά που δίνουν μια ζωντανή αίσθηση σε ολόκληρο το εστιατόριο.

 

 

Δειτε Επισης

Σχέδιο επιχορήγησης μισού εκατομμυρίου για έργα ποιοτικής και αισθητικής αναβάθμισης των παραλιών
Χαιρετίζει την επανέναρξη πτήσεων ισραηλινών εταιρειών η ΕΤΑΠ Πάφου-Προϋποθέσεις για νέο ρεκόρ αφίξεων
Aegean: Μετέφερε 1,9 εκατ. επιβάτες το πρώτο δίμηνο-Αυξημένη κατά 9% η επιβατική κίνηση
Parklane Resort: Επιστρέφει για τέταρτη χρονιά το Nammos Limassol, ανοίγει ξανά με νέες αφίξεις το The Retail Village
Το επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία των ορεινών και τα πλάνα του Balram Chainrai για το «Ρόδον»
Στα χέρια του Balram Chainrai τα κλειδιά του «Ρόδον» στον Αγρό-Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με 87,85% ο επενδυτής
Το νέο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση ξενοδοχείων/τουριστικών καταλυμάτων και το πρόβλημα που θέλει να λύσει
Wizz Air: Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της μεταβαίνοντας σε ανέπαφες πληρωμές εν πτήσει
Αλλάζει ο χάρτης των αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη
Ψάχνουν επενδυτή για τον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς-Το ύψος του ποσού για ανάπλαση και επαναλειτουργία