Royal Jordanian: Αυξάνουν τις πτήσεις τους από και προς την Κύπρο

Οι αερογραμμές Royal Jordanian αυξάνουν τις πτήσεις τους από και προς την Κύπρο, αναβαθμίζουν τις παροχές και τις διευκολύνσεις για πτήσεις με σταθμό στο Αμμάν και προσφέρουν ειδικές προσφορές για τουρισμό στην Ιορδανία.

Οι Αερογραμμές Royal Jordanian και ο Ιορδανικός Οργανισμός Τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν στη Λευκωσία, παρουσίασαν τη νέα στρατηγική τους στο πλαίσιο της προώθησης της χώρας ως τουριστικός προορισμός. Στην εκδήλωση συμμετείχαν διοργανωτές ταξιδιών, δημοσιογράφοι, κρατικοί λειτουργοί και μέλη των διπλωματικών σωμάτων στην Κύπρο.

Στο καλωσόρισμά του, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Karim Makhlouf ανέφερε ότι οι πτήσεις προς την Λάρνακα αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι του σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία έχει στόχο να διπλασιάσει τον στόλο της τα επόμενα πέντε χρόνια, καθιστώντας το Αμμάν ως έναν από τους μεγαλύτερους διακομιστικούς σταθμούς στη Lerant.

Οι Αερογραμμές Royal Jordanian θα αναβαθμίσουν τη συνδεσιμότητα, αλλά και την άνεση των επιβατών που ταξιδεύουν από την Κύπρο, προσφέροντάς τους δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία του Αμμάν στις πτήσεις από Λάρνακα προς ΗΠΑ, Καναδά ή Ασία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Makhlouf ανέφερε: «Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας από Κύπρο την καλύτερη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 40 προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου μας, μέσω Αμμάν. Με γνώμονα την απρόσκοπτη άνεση των επιβατών μας, θα προσφέρεται δωρεάν διαμονή στους επιβάτες προς μακρινούς προορισμούς και με σταθμό πέραν των 8 ωρών στο αεροδρόμιο του Αμμάν».

Ένας από τους πυλώνες της νέας στρατηγικής της Royal Jordanian είναι η αύξηση του τουρισμού στην Ιορδανία. Προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρξει στενή συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία και διοργανωτές ταξιδιών στην Κύπρο, μέσα από ελκυστικά τέλη πρακτόρων για ατομικά και ομαδικά πακέτα εισιτηρίων, με σκοπό την αύξηση των Κυπρίων ταξιδιωτών προς Ιορδανία.   

Ο κ. Makhlouf παρουσίασε επίσης τον νέο πενταετή στρατηγικό σχεδιασμό και στρατηγική της RJ, και ανέφερε ότι πέρα από τον στόχο να καταστεί το Αμμάν κορυφαίος διακομιστικός σταθμός της περιοχής, η εταιρεία θα εστιάσει στον τουρισμό, προσθέτοντας ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα στις υπηρεσίες της, μέσα στο πλαίσιο ανάπτυξης και αναδιάρθρωσης. Η RJ αυξάνει επίσης τους προορισμούς της και αναπτύσσει το δίκτυο συνδεσιμότητας του Αμμάν, με στόχο να καταστεί η πρώτη Αεροπορική εταιρεία που συνδέει την Ιορδανία και Lerant με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο κ. Makhlouf ανέλυσε τη νέα στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη του τουρισμού, επισημαίνοντας ότι η Ιορδανία βρίσκεται μόνο μια ώρα μακριά από την Κύπρο, και συνδυάζει πλούσια ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, αλλά και σύγχρονες υποδομές. Η Ιορδανία προσφέρει διακοπές χαλάρωσης στα μοναδικά «σπα» της Νεκράς Θάλασσας, στο χαμηλότερο σημείο της Γης. Οι τουρίστες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις πανέμορφες παραλίες και τον εκπληκτικό βυθό της Aqaba στην Ερυθρά Θάλασσα. Η Πέτρα αποτελεί ένα από τα κορυφαία μνημεία του κόσμου, καθώς συγκαταλέγεται στα επτά θαύματα του κόσμου. Η αρχαία ρωμαϊκή πόλη Γέρασα είναι μια από τις πιο καλά διατηρημένες ελληνορωμαϊκές πόλεις στον κόσμο. Ένας από τους θρησκευτικούς προορισμούς στην Ιορδανία είναι η Βηθανία, όπου βαπτίστηκε ο Χριστός, ανάμεσα σε άλλα θρησκευτικά σημεία Χριστιανικού ενδιαφέροντος.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου