Τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια στους πύργους της Κύπρου (photos)

Υψηλή γαστρονομία και εστιατόρια πολυτελείας μπορεί να συναντήσει κανείς στους πολυώροφους πύργους. Τα εστιατόρια στους πύργους, αφορούν την επαρχία Λεμεσό, ενώ αναμένεται σύντομα να ανοίξει νέο εστιατόριο στο ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας, το 360 Nicosia.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Βύρας: Ελκυστική στους επενδυτές η Λάρνακα

Το φιλέτο του Κύκκου στην Έγκωμη και οι συχνές αλλαγές πλάνων

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια που στεγάζονται στους πύργους της Κύπρου.

  • Golden Monkey-The Tower

Το εστιατόριο Golden Monkey βρίσκεται στο ισόγειο του The Tower, του πύργου που εγκαινιάστηκε το 2020 και βρίσκεται δίπλα από το πολυτελές St Raphael Resort & Marina, στην παραλιακή ακτογραμμή του Πύργου Λεμεσού.

Το Golden Monkey άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2021 και προφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Ταϊλανδέζικα πιάτα για τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας.

Το μενού είναι ειδικά διαμορφωμένο από ταϊλανδούς chef, εμπνευσμένο από μοναδικά πιάτα με γνήσια υλικά.

Πρόκειται για ένα πραγματικό ταξίδι στην παραδοσιακή και αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και χειροποίητα έργα τέχνης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη κρέατος, ψαριών, μοναδικές χορτοφαγικές επιλογές, καθώς και δροσερά signature κοκτέιλ.

  • La Caleta-The Icon

Στην ακτογραμμή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στον 10ο όροφο του The Icon της Imperio, βρίσκεται το πολυτελές εστιατόριο La Caleta.


 

 

Με έμπνευση από Μεσόγειο, το La Caleta χαρακτηρίζεται από μοναδική κομψότητα και παράλληλα casual chic ατμόσφαιρα για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το ειδικά σχεδιασμένο και εποχιακά μεταβαλλόμενο μενού, προσφέρει μεσογειακές γεύσεις με φρέσκα προϊόντα της Κύπρου και είναι ιδανικό για όλες τις διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, το La Caleta, διαθέτει μια ποικιλία επιλεγμένων κρασιών και άλλων αλκοολούχων ποτών, καθώς και κοκτέιλ, εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο και όχι μόνο.

Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό brunch, για μεσημεριανό, αλλά και για βραδινό, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα την παραθαλάσσια θέα και το ηλιοβασίλεμα της Λεμεσού.

  • COMO-Osteria Lounge & Bar at Olympic Residence

Στο ισόγειο των δίδυμων πύργων της Λεμεσού, Olympic Residence, βρίσκεται το εστιατόριο COMO – Osteria Lounge & Bar.

Το Como επεκτείνει τις παγκοσμίου φήμης γεύσεις της Ιταλίας, προσφέροντας μοναδικά πιάτα. Το εστιατόριο σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και το δείπνο.

Φημίζεται για την μεγάλη του ποικιλία ζυμαρικών, τα οποία είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με βάση την ιταλική παράδοση.

Επιπρόσθετα, το μενού του διαθέτει μια ποικιλία κρασιών.

Αφίξεις «έκπληξη»

  • 360 Nicosia

Στον 33ο και 34ο όροφο του 360 Nicosia αναμένεται να ανοίξει εστιατόριο και κλαμπ.

Το εστιατόριο, θα είναι το «πιο ψηλό» της πρωτεύουσας, αφού θα στεγάζεται στο πιο ψηλό κτήριο της Λευκωσίας και θα προσφέρει την ωραιότερη θέα της πόλης.

  • Limassol Del Mar

Το Limassol Del Mar έχει αποτελέσει πόλο έλξης για διάφορα premium brands διεθνούς εμβέλειας που προσβλέπουν να αποκτήσουν εμπορική στέγη στο Le Plaza Del Mar.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μεγάλη επωνυμία του εξωτερικού, της οποίας το όνομα δεν ανακοινώθηκε ακόμη, έχει πρόσφατα αποκτήσει ολόκληρη την ανατολική πτέρυγα του εμπορικού κέντρου. Σύντομα, η εταιρεία θα στεγάσει ένα υπερπολυτελές εστιατόρια και μια καφετέρια στο νέο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού. 

 

 

 

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα