Once In Mykonos Luxury Resort: Το νέο πεντάστερο της Louis Hotels

Ο καινούριος κρίκος της αλυσίδας Louis Hotels και της Tresor Hospitality είναι ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Φοίβου Σταυρίδη των F Studio Designers. Στρατηγικά τοποθετημένος στη μαγευτική παραλία του Ορνού, ο νέος παράδεισος της φιλοξενίας είναι μια ανοιχτή πρόσκληση στο όνειρο των διακοπών υψηλού επιπέδου για ζευγάρια και οικογένειες.

Με αψεγάδιαστη αρχιτεκτονική που σέβεται την κυκλαδίτικη παράδοση και αποτίει φόρο τιμής στο minimal chic και το eco-design, το Once in Mykonos Luxury Resort κάνει πράξη το motto «η πολυτέλεια επιστρέφει στο σπίτι της». Τόσο οι εσωτερικοί χώροι όσο και τα 59 δωμάτια και σουίτες λούζονται στο φως και ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη επίπλωση και τις σύγχρονες ανέσεις τους.
 

Η παραμυθένια infinity pool θα γίνει ο αγαπημένος τόπος συγκέντρωσης των επισκεπτών, ενώ στο ατμοσφαιρικό pool restaurant ο έγκριτος executive chef της Louis Hotels Κυριάκος Σωτηρίου, που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σε πεντάστερα ξενοδοχεία και σε εστιατόρια με αστέρια Michelin και ο καταξιωμένος chef Νίκος Σκορδάκης θα γίνουν οι ξεναγοί τους σε αξέχαστα γευστικά ταξίδια στις κουζίνες της Μεσογείου.

 

 

 

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του spa, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το εξωτερικό studio yoga με φόντο τη θάλασσα είναι μερικοί ακόμα από τους δεκάδες λόγους που από τον φετινό Μάιο το Once in Mykonos θα γίνει ο νέος δημοφιλής προορισμός για τους εκλεπτυσμένους ταξιδιώτες.

Δειτε Επισης

Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα